A KDNP hat éve várt a szabad vasárnapokra. Rétvári Bence az ATV Egyenes Beszéd című műsorában mondta el: kiböjtölték a javaslat megvalósulását, 6 éve vetették fel először, mire végül egy hosszú konzultáció után a szabad vasárnap megvalósulhatott a kereskedelemben dolgozók számára.

Rétvári úgy fogalmazott, "ez nem a KDNP-nek fontos, hanem azoknak, akiknek dolgozniuk kellett vaárnap" – szerintük 100 ezer emberen segítettek most. Rétvári Bence kijelentette: akinek van egy boltja, az eldöntheti, hogy mit csinál vasárnap, de aki alkalmazottként dolgozik, azt ne lehessen dolgoztatni vasárnaponként, szerinte általában nem is fizettek pótlékokat a munkaadók a vasárnapi munkáért. Az államtitkár egy CBA által készített felmérésre hivatkozva kijelentette, a dolgozók 87 százaléka támogatja a szabad vasárnapot.

61 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr lópicigáspár
Jusztse megyünk miséééére... Jusztse! Inkább tévét nézünk. Vagy kirándulunk. Vagy d@g@nk...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Bercifiu
Bence! Én nem dicsekednék a szemétségemmel, főleg úgy nem, hogy mellé még hazudok is.
A keresztényi életbe nem illik bele a hazugság, másoknak kártevés, anyagi hátrány okozása.
Nem beszélve arról, hogy akiket az idióta javaslataitok miatt elbácsájtanak, azokkal mi történik. Szerintem az elbocsájtott embereknek sátrat kellene verni a tr H Péter háza előtt, s mindennap jelentkezni a napi háromszori étkezésért.
Ott a parlamentben, félkómásan azt sem tudjátok, hogy mire szavaztok, csak tonyó kiált, hogy IGEN, s ti mint az eszementek nyomjátok a gombot. Újabb példa a napelemek termékadója.
azért kíváncsi lennék rá, hogy a szüleitek mit szólnak hozzá?
kecskésmihály
A KDNP hat éve tervezgeti Rétvári szerint, hogy valami nagyon jót kellene a Zemberekkel cselekedni. El jött az idő és a FIDESZ megengedte nekik ezt a jó cselekedetet. De miért? Hát talán azért, mert a 2/3 kissé beszűkült és okvetlenül szükség van a szabad szemmel láthatatlan, kutatásilag mérhetetlen keresztény demokraták gombnyomogatására. Szerintem ez ilyen egyszerű.
Souky Sanjay
Bár nem a kedvencem,de Gyurcsány sokszor és hangosan figyelmeztette a népet:emberek csak 2/3-ot ne.Aztán az emberek nem hittek neki.Most itt tartunk.
adrenalink
@vonotok: Értelmezési gondjaid vannak? Beszéljük meg!
Feraj49
FIDESZ a bukását elsősorban a KDNP.-nek köszönheti majd.
Az MSZP-t is megbuktatta a "szövetségese", az SZDSZ. /és most hol is van az SZDSZ ?/
nusika
Rétvári szerint a dolgozóknak jó a szabad vasárnap! Igen, nagyon jó lenne, ha Rétvári fizetést cserélne az elbocsátottak fizetésével!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.