A kormány több törvénymódosítással szigorúbb rendszert állítana fel a menedékstástuszt kérők ellen, további adminisztratív eszközökkel ruházná fel például a bevándorlási hivatalt. Emellett kiterjesztenék a közösségi szimbólumok és értékek védelmét úgy, hogy ne csak magánszemély, hanem az állam is felléphessen a közösséget ért sérelem ellen. A tervezett intézkedéseknek nem a vasárnapi Orbán-nyilatkozat az egyetlen oka.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Hat ha a vezir elkohog valami baromsagot, a banda rogton alabazseval, ahogy az egy osszeszokott bandaban dukal...
Persze, nem kell mindenkit gondolkodas nelkul beengedni az orszagba, plane azokat, akik kamionokban bujkalva , embercsempeszek "jovoltabol" erkeznek az orszagba...

De azert jol gondolja meg ez a kurmany, hogy milyen intezkedeseket hoz, mert azert mi meg mindig az Unio tagjai vagyunk, es bizonyos jogszabalyok meg mindig ervenyesek rank is, mint tagallamra.

Nem most kene kapkodni a fejunkhoz, mint Orban a menkuhoz, hanem akkor kellett volna, amikor a csuti felbevagott orias ugy osztogatta a magyar allampolgarsagot, mint a fruttit az oviban. Erre persze rahjtott az orosz maffia, es most mar csak az nincs Ma.o.-n kozuluk itt, aki nem akar vegkepp idejonni, vagy mar nem eri meg neki, mert a magyar utlevel sem lenne eleg takaro nekik Nyugaton.

A menekultkerdes nem tevesztendo ossze az allampolgarsaggal, az elobbiek sohasem kapnak magyar utlevelet, mig az utobbiak olyan konnyiteseket kaptak, hogy szinte utanuk vagtak a magyar ill. kettos allampolgarsagot. Az otthon elok mar joggal retteghetnek a kettos allampolgarokka fogadott ukranoknak, romanoknak, karpataljaiaknak, es a tobbieknek a beozonlesetol, akiknek a szavazatokert cserebe osztogattak az allampolgarsagot.
Keso banat ez mar, megszivta a kormany is, de sajnos az atlag magyar allampolgar szazszor jobban...:o(((
bakegya
Gratulálhatnának a nem csakkk SZELLEMI toprongyoknak az illetékesek!-orbán paranjája nem véletlenül fertőző-ez a felcsuti -ebola.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.