További 31 Tescot zárhatnak be Magyarországon. A Magyar Nemzet pénteki cikkében a Tesco angliai anyacégéből származó írásos információkra hivatkozva állítja, hogy folytatódhat vállalatcsoport boltbezárási hulláma Magyarországon.

A lap szerint további 31 áruház felett "lebeg a megszűnés veszélye", ugyanis ezek beruházások két-három éve nem tudnak üzemi szinten nyereségesre fordulni.

Hivatkoznak egy a magyar Tesco HR-vezetője által írt levélre is, amit az elbocsátásra váró dolgozók kaptak a hét elején. A levélben állításuk szerint nyoma sincs semmi olyan utalásnak, hogy esetleg a törvényi minimum előírásoknál egy fillérrel is kedvezőbb feltételekkel hagyhatná ott bárki a céget, holott Nigel Jones, a cég vezetője korábban ezt mondta egy az Indexnek adott interjúban.

A Magyar Nemzet azzal is vádolja a Tescót, hogy kedvezőtlen megállapodásokat igyekszik kötni az elbocsátott munkavállalókkal még azelőtt, hogy a szakszervezettel tervezett tárgyalások egyáltalán elindultak volna.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

73
1998-2002 között mennyi tesco áruház megnyitóján repizett a fityesz?Elárulom;soknál.Akkor nem zavarta egyik retkes fityeszest sem,hogy betelepülnek a multik az országba.Hazaáruló,tolvaj banda!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
brutus
@mariaberta: MINUSZ 1 millio munkahely !!
mate03
@nyanya001: Van a világon olyan őrült cég,főleg kereskedelmi aki egy veszteséges boltot üzemeltet? Kivéve a CBA-át ,mert ők kapnak állami támogatást!Egyszer vásároltam CBA-ban! Nagymaroson voltam horgászni,sehol nem lehetett csalit kapni! Egy horgász mondta, vegyen a CBA-ban parizert olyan büdös hogy a halak ki jönnek érte a partra! Igaza volt!
micfild
@mate03: aaazért azzal legyél tisztában, hogy a CBA-nak nincs parizer gyára és a CBA- márkás párizsit a Pick gyártja.
Az, hogy a CBA-k büdös a párizsi a boltvezető bűne.
A tescoban is előfordulhat és elő is fordul.. ill mindenhol ahol csemegés pult van.
1magyar
Akár mindet bezárhatja, ki a fenét érdekli. Az angolok is kiutálják a gyerekeinket az országukból pedig azok keményen dolgoznak nekik.
nyanya001
@mate03: Én már vittem vissza nekik virslit, hát nem sok híja volt, hogy nem
vágtam a főnök fejéhez !
Na mit gondolsz, kire fogta rá, hogy büdös a virsli ?
A beszállítóra !
Desischado
Éljen!!! Teremtődik az 1 millió munkahely! Mármint a közmunka! Hogy fordulna fel ez az aljas rabló, maffia banda!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.