Egyikük, Almássy Ferenc a Hír TV, az Echo TV és a francia Russia Today visszatérő vendége volt, míg az általa alapított weboldalon kormánypárti politikusok és újságírók tűntek fel gyakran. Az Európai Unió területén folyó orosz befolyásolási kísérletet leplezett le március végén egy nemzetközi titkosszolgálati… Két fő megállapításunk röviden: A Voice of Europe főként kormánypárti angol nyelvű hírportálokról vette a magyar vonatkozású híreket, vagy szemlézte fideszes politikusok, kormánytagok közösségi médiás megnyilvánulásait. A portál felkérésére uniós témákat kommentáló szakértők között pedig feltűnt a fideszes László András, és a magyar kormánypárti média két újságírója is. Almássy és Lamberterie állandó vendégek volt a kormánymédiában, elsősorban a Hír TV, és az azóta megszűnt, a Hír TV-be olvasztott Echo TV műsoraiban. Eközben Almássy az EU-ban mostanra betiltott Russia Today francia nyelvű csatornáján szakértett különböző, Magyarországgal kapcsolatos témákban.

Forrás: lakmusz.hu
Feltöltő: Pusztai
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
érdekes.
Netán kémeket, hazaárulókat foglalkoztat a fidesz propaganda??
Horizont
@Pusztai: Tuti. Bármit és bárkit.
kereső
@Pusztai: Ezek ma már nem a "közbeszéd" tárgyai. Sem a kinai rendőrök...,sem a kinával kötött biztonsági, együttmúködési megállapodás, sem a gazprom, sem a bicskei másod rendű vádlott, sem a kormány fegyverkezése, az se, hogy 35 éves autópálya koncessziós szerződés összege 17000 milliárdra rúg, semmi...meg sem karcolja a nagyérdeműt...

És itt van ez:www.youtube.com/watch?v=T4wr2q-MknI
Edina...
balos
@Pusztai: Szerintem ilyen rendszar azon múlik,hogy meddig tudja "vakítani" a felszopóit!Amint az "építményük" kezd gyengülni ahogy itthon is már lassan a fing tartja össze,akkor jönnek a nagy mellényes kitartottjaik!Az úgynevezett ellenállók!Erről híresek a magyar jobbágyok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.