A Századvéges Heim Péterhez köthető mindkét cég, amely a belvárosi vagyonkezelőért indult – emlékeztet Juhász Péter, az Együtt politikusa a Facebookon. 2010-ben a Belváros-Lipótváros Vagyonkezelő Zrt. értékesítésekor az önkormányzat által kiírt pályázatra két vállalat jelentkezett: a Xanga Holding Kft. és a Praefinium-SIVAC-FIS CEE Opportunity Found I., utóbbi megnyerte a pályázatot.

Juhász Péter most arra hívja fel a figyelmet, hogy mindkettőhöz köze van Heim Péternek, Rogán Antal akkori polgármester jó ismerősének.

"Heim Péter saját magával versenyzett Rogán pályázatán! Emlékeztek mit mondott az önkormányzat, amikor kiderült, hogy Heim Péter cége vásárolta meg a Dorottya utcai épületet a másik néggyel együtt? Ezt: "Így 2010-ben szintén többfordulós, nyílt, nemzetközi pályázatot írt ki. Két pályázó jelentkezett, az egyik a Xanga Holding Kft., a másik a Praefinium-SIVAC-FIS CEE Opportunity Found I. volt. Ennek eredményeképpen vált a cég tulajdonosává a Praefinium-SIVAC-FIS." – írta az önkormányzat.
Azt nem tették hozzá, hogy mindkettőhöz köze van Heim Péternek, Rogán haverjának. A Praefinium-SIVAC-FIS CEE Opportunity Found I. vezető tisztságviselője, a versenytárs Xanga Holding Kft-t tulajdonló cégnek pedig felügyelőbizottsági tagja volt.Ezt nevezik ők versenynek. Teljesen életszerűtlen, hogy Rogán erről nem tudott. Szerintem csak az képzelhető el, hogy összejátszott Heim Péterrel."

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Beszarás!! És a kis f@szcimbáló nem tudja miért tiltották ki az amcsik??? Azért csak csak kiderül minden!! Juhász meg tényleg jobb ha felfogad egy csomó kétajtós szekrényt mert az életével játszik az igazság kutatásában !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@Desischado: Sajnos a Varadi juhasz eseteben is azt hittem, hogy aki annyira elolepett a nyilvanossag ele, azt nem erheti baj... Hat dehogynem erheti, csakhogy az ilyen "baj"-nak a kivizsgalasa olyan kezekben van, amilyenekben, tehat teljesen el lett hallgatva es altatva az ugy. Ugyanez tortent Welsz eseteben is, a hummeres gyilkos halala eseteben is, es igy tovabb...

Az az egeszben a szornyu, hogy amikor Ma.o.-n betyarvilag volt, (Rozsa Sandor, Savanyu Joska, stb). akkor volt egy bizonyosfajta jatekszabaly, amit meg a perzekutorok is betartottak, es a "betyarbecsulet" majdnem annyit jelentett, mint az angol gentlemen-ek kozotti adott szo...

Most olyan orszagban elnek a magyar honfitarsaim, ahol nemcsak az irott, de az iratlan szabalyok SEM ervenyesek, az emberek mindenfele erkolcsi, moralis tamasz nelkul kenytelenek elni.

Csak a legjobbat kivanhatom neki, bar mar latszik, hogy rogan kezdi magat osszesz@rni, kapkod fuhoz-fahoz, es idegessegeben esetleg meg talal valakit bizni Juhasz megolesevel,...
Mar nem az atkos szocializmusban elunk, hanem a rablokapitalizmusban,...
Desischado
@karma1: Sajnos, teljesen igazad van drága lelkem! De azért én bízom abban, hogy jön még kutyára dér! És egy újabb haláleset már több mint gyanús lenne!
amaramaistanna
@Toby: Ne fesd az ördögöt a falra.Sokan féltjük az életét.
papa.49
@karma1: Kedvesem mit nem kívánsz ettől a siserahadtól, ezek még az édesanyjukat is átverik, szidják, hiszen pernamensen kommunistáznak, oszt. mindegyik xaralaknak párttag, párttitkár, munkásőr volt a szülője, van köztük olyan is akinek az anyja munkásőr parancsnok volt...
Ezek nem az ,,úri becsület,, fogalmát, de a ,,zsivány becsületet,, se ismerik, egy a lényeg mindenkit minél jobban átverni, kizsigerelni, mindenét elvenni, ha kell az életét is...(lásd. Váradi András)
amaramaistanna
@amaramaistanna: Ehhez ezt írta :
Juhász Péter:Nagyon megtisztelő, köszönöm.
De a lényeg itt van: "Senkivel sem szeretném elhitetni, hogy íme, itt az új ellenzéki vezér. Isten ments."

Mert nem vezérekre van szükség, hanem partnerekre.
Mindenki azt hozza ebbe a partnerségbe, amiben a legjobb, és ismerje el a másik kompetenciáit abban, amiben kevésbé.
Remek országban fogunk élni, ha nem vezér irányítja, hanem az együttműködések viszik előre.

Én így szeretném.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.