Gondoltam Én mint vásárló segítek azzal, hogy leírom mit tehetne az üzletlánc azért, hogy többet költsek náluk, ezzel támogatva azon célkitűzésüket, hogy nyereségesek legyenek. Nem hiszem, hogy kizárólag az árakkal lehet versenyezni.

Forrás: toppon.hu
Feltöltő: Maralex
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rugacs
Na ezzel a cikkel maximálisan egyet értek!!!
Kiegészíteném szívesen pár saját ötlettel:
- akció esetén az akció feltételeit az óriás plakátokon ne olyan apró betűkkel részletezzék, aminek elolvasásához nagyító szükséges!
- akciós ár esetén célszerű lenne a pénztárgépben is átállítani az árat!
- reklamáció esetén nem lenne szükségszerű rögtön hívni a biztonsági őröket!
- esetenként az üzletvezető is megjelenhetne nyitvatartás idején az üzletben!
- nem ártana szakemberekkel süttetni a helyben sütött termékeket, hogy azok valóban sültek és ne nyersek legyenek belül (kenyér, zsemle, fánk)!
- nyitvatartási időben lehetne 1-2 olyan eladó is, aki tudja mi hol van!
- a pénztáraknál is jó lenne ha lenne akciós újság, hogy igazam bizonyítása végett ne kelljen állandóan visszarohangálni a bejárathoz!
- az újságban megjelent kurrens akciós termékből legalább 1-2 db erejéig legyen már megvásárolható az akció ideje alatt is! Mert elég ciki, hogy nyitás után 5 perccel első vevőként már nem kapok, mert elfogyott!!
- kérem ne utánozzák az Auchan példáját, hogy egyazon órában 3 különböző árat sikerült leolvasnunk ugyanazon termékről (akciós újság, bejáratnál és helyén a sorban a polc címkén)!

Ha netán még bezárás előtt sikerülne teljesíteni néhányat ezek közül, ígérem, mi is megpróbálunk évi 4 alkalomnál többször vásárolni a Tescoban. :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.