Hosszú időn keresztül vitte ki külföldre a Magyarországon megszerzett nyereségét a Tesco, több milliárd forint került ki így az országból – közölte a Híradó.hu-val a Kereskedelmi Dolgozók Független Szakszervezetének elnöke.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Goodfriend és Horváth András évekkel ezelőtt jelezte, hogy a NAV elnézi, hogy a multik ezer milliárdokkal megrövidítik az országot az ÁFA csalásoknak köszönhetően...
A kormány ennek ellenére stratégiai és együttműködési megállapodást kötött 2012-ben a Tescóval, holott

"Hosszú időn keresztül vitte ki külföldre a Magyarországon megszerzett adózás előtti nyereségét a Tesco".
Papuska1
Nem a TESCO volt az egyetlen! A nemzeti vagyon jelentős része vándorolt hasonló szisztémában az új "gyarmattartók" hazájába, és zsebébe. Oda ment a cukorgyártásunk, a növényolajgyártásunk, a mezőgazdasági termékfeldolgozás, a híres édességipar, a műszergyártás, a vasúti mozdony és kocsi gyártás, a tehergépkocsi összeszerelés, a busz gyártás, a mikroelektronika a teljes közszolgáltatás bevétele, de még az étkezési jegyeink kibocsátásának haszna is. Mi maradt nekünk? A bérmunka. Önök hogy hívnák ezt a folyamatot? Nekem ez nagyon úgy tűnik, mintha gyarmatosítás lett volna. most egy pici ellenállást mutatunk! Verik is át az embereket, hogy ellenálljanak ezeknek a lépéseknek!
oncogito
Mindenki a nyereségért dolgozik, vállalkozik.
A Tesco sok milliárd mellett sokat adózott itthon és sok embernek adott munkát.
A sok milliárddal inkább a mindenkori kormány számoljon el, amit az adófizetők zsebéből vesznek ki!
oncogito
@Papuska1: - nem a nemzeti vagyon vándorol ki. A Tesco és minden más külföldi cég beruházott ide, adózott, embereknek adott munkát.
Teljesen természetes, hogy a nyereség az övé.
A CBA is utána csinálhatja - ha tudja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.