Ma az ellenzék legütőképesebb alakja Juhász Péter. Ahogyan kitalálja és tűzön-vízen át végigviszi akcióit. Ahogyan mondandója lett. Ahogyan megnyilatkozásai egyre inkább konkrét tapasztalásokon át jutnak el az érvekig, nem laboratóriumi, kimódolt a szövege, hanem jól előadott és érthető: terepen politizál. Talán ezért is mer és tud meggyőzően riposztozni, szellemileg és idegileg jól kondicionált, fegyelmezett, és – mint fogalmaz – nem riadt plüssállat egy kredencpolcon. Senkivel sem szeretném elhitetni, hogy íme, itt az új ellenzéki vezér. Isten ments. Ez a cikk mindössze arra akar rámutatni, hogy a potenciális kihívók valahogy így születnek. Ez jelenleg csekély vigasz, de azért lehet utánozni!

Forrás: nol.hu
Feltöltő: gibgab
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

JAJMÁR
Pontosan ! Nagyon jól csinálja, nem aggódik, hogy most van-e média, adja-e a tévé, hányan vannak a tüntetésen, meg érdemes-e, és ki van még ott vagy ki nincs... Mondja a magáét meggyőzően, mert ő hisz benne, hogy igaza van és be is tudja bizonyítani. Kihasználja az utca adta lehetőségeket, és jól beszél, már most jobb politikus, mint az összes együttvéve ! Gratulálok neki ! Kezdek hinni benne :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.