Nem kiáltozni, hanem kormányozni kellett volna a szegénység csökkentéséért – reagált a Fidesz vasárnap arra, hogy a Demokratikus Koalíció egyhetes országos karitatív akciót indít.

A Fidesz-frakció közleményt küldött az MTI-hez, amelyben azt írta: a Gyurcsány-kormány megduplázta a munkanélküliséget, devizahitel-csapdába taszította és sorozatos megszorításokkal sújtotta a magyar családokat, és velük fizettette Európa legdrágább rezsiköltségeit.

"Ma az unió tagállamai közül Magyarország teljesít a legjobban a munkanélküliség elleni küzdelemben, a gyermekes családok támogatásában, a rezsicsökkentésben és a forintosítással a devizahiteles családokat is megóvtuk a legrosszabbtól" – hangsúlyozza a   nagyobbik kormánypárt, hozzátéve: a kabinet a legmélyebb szegénységben élőket sem hagyja magára.

Vadai Ágnes, a DK alelnöke vasárnapi sajtótájékoztatóján arról beszélt: uniós és hazai statisztikai adatok is azt mutatják, hogy "drámai" a magyarországi szegénységi helyzet, főként a gyermekek nélkülözése, utóbbi az UNICEF adatai szerint 2009 és 2013 között 30-ról 43 százalékra emelkedett.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

73
Még mindig"emútnyocéveznek"ezek a tetvek.Mivel kormányozni azt nem tudnak!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Agyam dobom el menten! És ők dumálnak?! LOPNAK EZERREL, AHELYETT, HOGY KORMÁNYOZNÁNAK! JÓ VASTAG BŐR VAN A KÉPÜKÖN, AZ BIZTOS!
kkalman
Hujujujujjj! Nagy lehet a baj, ha megint csak egy jóízű gyurcsányozásra futotta! Vajon mit akarnak ezzel eltakarni? Készül az újabb mutyi, lenyúlás, vagy a nemmegszorítás?
Naki
Lehet ők nem találták meg az "igazi zavarost" !!!
Naki
Na de "ők" igen s vidáman halásznak benne. Az emberek szemét is kilopják...
nyanya001
Mondja ezt az a kormányzópárt, akik egy felvételi vizsgát sem tudtak
rendesen meghirdetni !
Jobb lenne ha hallgatnátok !
evacica
@soljanka: Nem , de ha igen akkor bennünket néznek folyamatosan hülyének. Persze ezt a fidesztől már meg lehetett szokni, ezt teszik folyamatosan, de végre kezdenek az emberek rá jönni, hogy ezek nem csinálnak mást csak nyomorgatják a népet és tömik a zsebüket!Azt, hogy most nagy szerencséjük volt a svájci frankkal azt nem az eszüknek és a jó kormányzásnak köszönhetik, ha nem a vak véletlennek.Pofátlan hazug banda, a deviza alapú hiteleket is az Orbán kormány vezette be, nekik lehet köszönetet mondani érte.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.