Nem kiáltozni, hanem kormányozni kellett volna a szegénység csökkentéséért – reagált a Fidesz vasárnap arra, hogy a Demokratikus Koalíció egyhetes országos karitatív akciót indít.

A Fidesz-frakció közleményt küldött az MTI-hez, amelyben azt írta: a Gyurcsány-kormány megduplázta a munkanélküliséget, devizahitel-csapdába taszította és sorozatos megszorításokkal sújtotta a magyar családokat, és velük fizettette Európa legdrágább rezsiköltségeit.

"Ma az unió tagállamai közül Magyarország teljesít a legjobban a munkanélküliség elleni küzdelemben, a gyermekes családok támogatásában, a rezsicsökkentésben és a forintosítással a devizahiteles családokat is megóvtuk a legrosszabbtól" – hangsúlyozza a   nagyobbik kormánypárt, hozzátéve: a kabinet a legmélyebb szegénységben élőket sem hagyja magára.

Vadai Ágnes, a DK alelnöke vasárnapi sajtótájékoztatóján arról beszélt: uniós és hazai statisztikai adatok is azt mutatják, hogy "drámai" a magyarországi szegénységi helyzet, főként a gyermekek nélkülözése, utóbbi az UNICEF adatai szerint 2009 és 2013 között 30-ról 43 százalékra emelkedett.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

73
Még mindig"emútnyocéveznek"ezek a tetvek.Mivel kormányozni azt nem tudnak!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Hofipisti
A cím szerintem a FIDESZ közleménye saját magának.
Emlékezetük pedig kicsit vásott, már kicsurogtak az emlékezetükből azok az intézkedések, amiket a Járay-féle MNB tizen-százalékos kamatszintje idején hoztak, amelyekkel elindították a devizahitelek "intézményét".
Aztán az is kiesett, hogy 2008-van világválság robbant ki, ami - máshol - azóta rendeződött. Magyarország viszont jól teljesít: majd minden mutató szerint az utolsó helyre küzdöttük magunkat a régióban.
pbalage
tyűűűű... mekkora paradoxonba keveredtek megint a volán!
akarom mondani a kormány.
mariaberta
Ez a fidesznek nevezett társaság minidig másokra hivatkozik, egyelőre nekik kellene kormányozni, de nem így, azzal, hogy hátra mutogatnak , a szegénység még nem csökken.
Kamcsatka
Most hogy mondjátok félázsiai bevándoroltak, ha nem próbáltatok volna kísérletet tenni a kormányzásra akkor nem nem is süllyedtünk volna ilyen mélyre. Egyébként meg több tiszteletet a mogyoróknak hülye gyerekek!
73
Még mindig"emútnyocéveznek"ezek a tetvek.Mivel kormányozni azt nem tudnak!
soljanka
Most komolyan: tudják ezek, mit beszélnek?
És elhiszik, amit mondanak???
Január
@soljanka: Azt hiszik, hogy mindenki olyan amnéziában szenved, mint Ők.
levi
Kedves fidesz: nem lopni, hanem kormányozni kéne a szegénység csökkentéséért!!!
bencemacska
Ezeknek olyan vastag rinocérosz talp van az arcuk helyén, hogy semmilyen hazugságtól nem ég le!
Toby
@levi: Cimjbora ! A "kedves" fidesz megfogamazás meglehetősen brutális egy mocsok-gyűjtemény, korrupt és mutyibajnok, parazita patkánycsürhével szemben !
Desischado
Agyam dobom el menten! És ők dumálnak?! LOPNAK EZERREL, AHELYETT, HOGY KORMÁNYOZNÁNAK! JÓ VASTAG BŐR VAN A KÉPÜKÖN, AZ BIZTOS!
kkalman
Hujujujujjj! Nagy lehet a baj, ha megint csak egy jóízű gyurcsányozásra futotta! Vajon mit akarnak ezzel eltakarni? Készül az újabb mutyi, lenyúlás, vagy a nemmegszorítás?
Naki
Lehet ők nem találták meg az "igazi zavarost" !!!
Naki
Na de "ők" igen s vidáman halásznak benne. Az emberek szemét is kilopják...
nyanya001
Mondja ezt az a kormányzópárt, akik egy felvételi vizsgát sem tudtak
rendesen meghirdetni !
Jobb lenne ha hallgatnátok !
evacica
@soljanka: Nem , de ha igen akkor bennünket néznek folyamatosan hülyének. Persze ezt a fidesztől már meg lehetett szokni, ezt teszik folyamatosan, de végre kezdenek az emberek rá jönni, hogy ezek nem csinálnak mást csak nyomorgatják a népet és tömik a zsebüket!Azt, hogy most nagy szerencséjük volt a svájci frankkal azt nem az eszüknek és a jó kormányzásnak köszönhetik, ha nem a vak véletlennek.Pofátlan hazug banda, a deviza alapú hiteleket is az Orbán kormány vezette be, nekik lehet köszönetet mondani érte.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.