Az Együtt, a PM és a Magyar Liberális Párt egyaránt tiltakozott amiatt, hogy a miniszterelnök vasárnap kijelentette: abszurd, hogy Magyarország esetében az Európai Unión belüli kivándorlásról beszélnek.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Január
Nézőpont kérdése, és egész jó elbeszélhetnek a pártok a lényeg mellett.

A lényeg pedig,, hogy családok hullanak széjjel, miközben az emberek a munka miatt hagyják el az országot.
Persze ezt is meg lehet magyarázni, hogy van olyan ország a földön, ahol szintén dolgozhat valaki 1000 km-re a szülőhelyétől.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
Na meg van magyarázva, hogy a külföldön élő magyar miért javíthatja a foglalkoztatási statisztikát. Gratulálok Orbánnak, hogy szám- és szómágiában kitűnőre vizsgázott ismét. Vagy talán a nyugdíjasverő tanácsadóját kell dicsérni?
verőce21
"...az Európai Unióhoz tartozó országokon belül nem beszélhetünk sem bevándorlásról, sem kivándorlásról, hiszen egy közös akarattal létrehozott gazdasági téren belül mozgunk".
spu00
@human: @Senara: @human: Meséljék már el, hogy miként gondolják a magyarok munka lehetőségeinek bővítését, hol dolgozhatnának? Azt hiszik, hogy a semmiből munkahelyek teremtődnek? Nem tudják, hogy ez egy legatyásodott ország, melynek az ipar majd a nullával volt egyenlő, ami meg volt azt eladták.Nem tudták, hogy a fejlett NDK teljes gyártás technológiáját lecserélték, s még így sem éri el a volt NSZK színvonalát, pedig volt rá pénz? Önök csak álmodnak, de semmit sem tesznek azért, hogy jobb legyen, inkább lerombolnák az eddigi eredményeket, csak nehogy O.V-hoz tapadjon az eredmények elérésének sikere, inkább vesszen az ország, jó ez Önöknek? Nincs egy értelmes célt mutató, s az oda vezető utat technológiázó vezetőjük, csak az utálatot gerjesztő idoljaik. Érthetetlen, miért jó Önöknek a rossz? megnyugszanak, hogy másnak sem jobb? A tehetetlenségnél a megváltás várása, melynek nem tesznek ellenére is jobb, mint amit gondolnak, cselekszenek.
Senara
@spu00: Meséljék már el, hogy miként gondolják a magyarok munka lehetőségeinek bővítését, hol dolgozhatnának? ...Kik meséljék el ? Mi ? Munkahelyteremtés pártunk és kormányunk faladata ! De csak hatalmas pofa van és játék a számokkal . De ármánnyal aljassággal adóteher növelésével , vasárnapi bezárással MÉG növelik leszarva mindenkit csak a haveroknak legyen jó .
human
@spu00: Álljunk már meg egy szóra! Orbán mondta, hogy 1 millió ÚJ munkahelyet tud teremteni. 2/3-os többsége van 5 éve. Senki nem tudta volna hátráltatni az 1 millió új munkahely megteremtésében még ha akarná se. Tessék már egy kicsit kijózanodni!
Én, Ön és még milliók fizetjük Orbán extra adóit, hogy csodát tegyen, de csak azt látjuk, hogy többmilliárdos adókedvezmény jut Vajnának, nyudíjasverő Orbán tanácsadója, Rogán ingatlanának m2-e ingatlanbotrányaival egyenes arányban nő és most a legújabb, hogy Felcsúton repülőtér üzemelhet.
spu00
@Senara: @human: O.V 10 évre történő 1 millió munkahely teremtést ígért, jelenleg kb. 300 ezernél tart. Ahhoz, hogy komoly eredményt érjen el, meg kell erősíteni az ország pénzügyi helyzetét, mely folyamatában van , s ráadásul nem is alakul rosszul. Nem tudom ,hogy Önök milyen extra adót fizetnek, de az átlag nem tud ilyenről. Hol vertek nyugdíjast? meséljen róla, mert most hallok erről elsőként. Rogán lakás vásárlását véletlenül ismerem, de nem tudom , hogy abban mi a botrányos? Az Öné nem ér most többet, mint amikor vásárolta, vagy építette?, vagy Ön is egy botrányos ember? Ha Önök csak a Klub rádiót hallgatják, vagy ne talán tán eljárnak tüntetgetni, akkor csak hülyeségeket hallgathatnak, s még el is hiszik, azon nem lehet segíteni, csak akkor, ha utána mennek a dolgoknak.Különben figyelik a TESCO történéseket? érdekes nem ? Mit gondolnak ha nem tudják megvenni a betevőt vasárnap, akkor Önök éhen maradnak?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.