Azzal reagált a nyugati lapok kritikájára, hogy a magyarok nem kivándorolnak Magyarországról, hanem "egy közös akarattal létrehozott gazdasági téren belül mozognak".

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m.macskosz
Orbán jól beszél: ez nem kivándorlás.
Lutz Gizella sz.: Kecskemét és Nagy Jenő sz.: Békéscsaba örömmel tudatják, hogy harmadik gyermekük sz.: Stuttgart megérkezett. Súlya 3500 gramm, hossza 54 cm, neve: Ulrike.
silber13
Jól figyelj te csúti drabálisa elhízott hungarofób! A magyaroknak egy óhaja van, néhány csinovnyikodat és tolvaj ritteredet leszámitva: " Tűnj el az országból, amit a hordéddal sikeresen tönkretettél mert mi itt maradottak közös akarattal egy Orbán mentes országot szeretnénk, ahol neked nincs helyed!.
Dr. Felipe
Na a csuti kanász megint hozta a szokásos formáját.

"egy közös akarattal létrehozott gazdasági téren belül mozognak".

A szokásos csűrés csavarás, lódítás, nagyotmondás. Pávatánc. Aztán még ez tartja magát valakinek pedig csak egy senki. Egy kártékony állat.
kakaósbögre
a szert is hívhatjuk fekáliának,ürüléknek stb.attól még szar marad.
73
Felcsút és a Parlament között közlekedő elsötétített kisbuszból.Honnan kurva anyjából tudná mi is folyik kis hazánkban?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.