Hétfőn érkezik Magyarországra az új amerikai nagykövet, Colleen Bell. Szijjártó Péter magyar külügyminiszter nagy reményeket fűz a nagykövet érkezéséhez. A DK szerint azonban aligha lesz változás. Az Együtt pedig inkább arra szólítja fel a kormányt, hogy hozza nyilvánosságra az Amerikából kitiltottak nevét és menessze Vida Ildikót.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A változás semmi, a kontár elkurmány ugyanúgy elbeszél a problémák mellett mint eddig, a hölgy hamar kifogja ismerni a hazugovicsot és népizenekarát...
Juhász István
Feltételezem, hogy kellőképpen felkészitették a magyar viszonyokra, és jövetele előtt azért tanolmányozta is a magyar sajtót. Bell szerintem igenis felkészülten jön ide, és, ne feledjük, ott áll mellette Mr. Goodfriend, aki, nyilvánvalóan legfőbb tanácsadója lesz. Ez igy helyes. Mindenesetre, nem lesz egyszerű a dolga, nem egy gondok, problémák nélküli országban lesz Nagykövet. Sok sikert kivánok neki, és azt várom tőle, hogy a jogi csűrések, csavarások közepette, segit majd abban, hogy igenis, nyilvánosságra kerülhessenek a kitiltottak. Ja, már ha csak 6.- an vannak azóta. Lehet, hogy már több, de, mint a másik 5. is, bölcsen sunnyognak, nemúgy, mint a Vida. Hajrá, Ms. Bell!!!
m.macskosz
@Juhász István: Szerintem ő ebbe a csinnbe nem fog belemenni, és jobban is teszi, ha diplomatikusan kihagyja a ziccer helyzeteket! Azzal mindenki jobban jár...
Clavigo
Remélem ,,tolmácsokat hoz magával. Hátha közvetlenül kell beszélnie ,,angolul,, kis hazánk Prominenseivel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok