Az állami Szerencsejáték Zrt. 2010-ben 245 millió forintért vásárolta ki Andy Vajnát a Belvárosi Kaszinó Kft.-ből, ám a Népszabdság szerint ezután a következő négy évben összesen 1 milliárdot fizettek Andy Vajna egy másik cégének a kaszinó épületének bérletéért.

A társaság 2011-ben nettó 194,8 milliót, 2012-ben 210,1 milliót, 2013-ban 280 milliót, míg tavaly kerek 300 millió forint bérleti díjat fizetett ki Vajna érdekeltségének. Vajna ugyanis a belvárosi Tropicana Kaszinó épületét megtartotta, sőt, most, hogy 2014 végén bezárt a Tropicana, Andy Vajna nyithat a helyén új kaszinót – olvasható a lap cikkében.

Andy Vajna januárban sorra nyitja fővárosi kaszinóit, az év első napjaiban három játéktermet adott át, míg két kaszinó a hónap végén kezdi meg a működését.

70 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KERKA
Nem azért hívták ide ezt a mangalica formájú film rendezőt, hogy a hazai filmgyártást rázza gatyába? Ehhez képest már egészen mást csinál.
Azért elgondolkodtató, ha ő a bérleményekből ennyit kaszál, akkor az V kerületben a Rogán mennyit kaszálhatott volna a kerület javára az értékes bérleményekből? Ehelyett eladta mélyen áron alul. Ez az egész egy itt a pénz-hol a pénz nevű bűnszövetkezet.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
m.macskosz
@Yoda69: ma, 09:33 Bizony, még az alsó-bivalyb.nádi félkarú rablókat is betiltották, hogy ne legyen konkurencia. A többi mondandómat @Mamma mia: megfogalmazta helyettem. :)
dömdödöm
@m.macskosz: lopedium az nem megrögzött lopás ellen van ? :-)
m.macskosz
@dömdödöm: Bakker! :)
Nem asszociáltam erre, kigugliztam: hashajtó, ezért nem voltam képben.
dömdödöm
@m.macskosz: végül is van köze hozzá akkor, hosszan a retyin ülve el lehet gondolkozni
egyeseknek , ellopom -nemlopom :-) 1xű :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.