Egy szem- és fültanú írta meg a Hír24-nek, hogy a 9-es buszon utazott szombat éjjel 11 órakor, amikor a Harminckettesek terén felszállt egy arab férfi. Ő a Kálvária téren szállt le, az arab továbbutazott.

A férfi önmagából kikelve hol angolul, hol arabul az alábbiakat kiabálta:

„Szidjál csak! Muszlimok vagyunk, Csecsenföldről, Andalúziából, Törökországból, nem arabok. A prófétát – béke legyen vele – szolgáljuk. Terroristák vagyunk, megbasszuk az anyátokat! Mi szeretjük a keresztényeket. Jézusról szebbeket mondunk, mint ti! Jobban szeretjük Jézus Krisztust, mint ti. A Koránban ő is Próféta. Harmincezer próféta van! Ezért szeretem az Iszlám Államot! Ők jó dolgokat csinálnak. Harcolnak a kibaszott képmutatók ellen. Szaúd-Arábia ellen. Amerika a nagy hazug. Nem arab vagyok, hanem észak-afrikai. Szeretlek benneteket, keresztényeket, de próbáljatok meg jók lenni. Kibaszott rendszer! Éljenek a mudzsahidek! És éljen Mohamed. Eljön a világvége!"

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szolmekkoj
@wagabund: Hülyeségeket írsz. Éppen, hogy ezek a szélsőjobbosok legfőbb haverjai nem a liberálisoknak. A kurucon is olvashatod.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
Nemcsak hangfelvételt, hanem fényképfelvételt is kellett volna róla készíteni, és elküldeni a TEK-nek, csináljanak ők is valamit!!!
Feltételezem, nem szegény "gazdasági menekült" volt!!!
bencemacska
Én ugyanígy hallgattam végig 2002-ben (a választások utáni héten!) két erdélyi honfitársunk eszmefuttatását arról milyen mocskos állatok vagyunk, amiért nem szavaztunk OV-ra.
A különbség annyi, hogy mindez este egy vidéki, sötét, ideiglenes HÉV megállóban történt! Csak hárman voltunk a megállóban, de folyamatosan többesszámban szidott!

Azóta "imádom" Őket!
Toby
Na most akkor robbant a busz, vagy nem ?
30.000 ezer próféta van ? Az semmi, Magyarországon 300.000 van, közmunkásnak álcázva !

Egyébként az sem kizárt, hogy fidesznyikek szervezték le a hőbörgést, hogy igaza legyen orbáncnak !
bencemacska
@Toby: Meg kellett volna kérdezni, mennyiért csinálja?!-:)))
Toby
@bencemacska: Igen, meg rászólni ízes magyarsággal, hogy " Há' te mi a f@sztot óbégatol, he ?"
73
A fő probléma az,hogy Európa és világ szerte több ezer un.alvó terrorista van.És ezek ellen nem igazán lehet háborút vívni.Attól tartok,hogy a kocka már el van vetve.Csak az a kérdés,hogy egy 3.világháborút kell meg vívni vagy sok kicsit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.