A Blikk úgy tudja, a 4. emeletről kidobott hat hónapos Ádám élete már decemberben is csak egy hajszálon múlott: a sátáni apa akkor is ki akarta dobni.

Mindez ugyanabban az I. kerületi Attila úti lakásban történt, ahol a szombati tragédia is. A férfi már nyitotta az ablakot, Ádám nagymamája azonban kitépte a gyereket az apa kezéből, így megakadályozta a tragédiát – írja a lap.

A férfit gyorsított eljárásban állították bíróság elé, ahol bűnösnek mondták ki zaklatás miatt. O. György a bíróság előtt azzal védekezett, hogy csak viccelődött, nem gondolta komolyan, hogy bántja a gyermeket. A bíró végül egy év fogházbüntetésre ítélte a férfit, amit két évre felfüggesztett. Sőt, arra is kötelezték az édesanyát és a nagymamát, hogy a férfit engedjék a gyerek közelébe.

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Milyen birosag az amelyik elfogadja vedekezeskent hogy csak viccelt a gyilkossagi kiserlettel? Ezt a birot fel kellene fuggeszteni, es vele fizettetni a karteritest elete vegeig.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
okina48
@Horizont: Abszolút nem vágtad le,hogy miért szeretném tudni,milyen nevet takar az O.György,mert én már rájöttem és innen már semmin nem csodálkozom,így nem is vitázom.Épp azért,hogy hosszú életű legyek itt!!DDDD
gödörben
@gazdag dezső: Se arányosság, se igazság. Magyar jog. Aki becsületesen próbál élni az mindenhol eltaposásra kerül, ha úgy adódik. Számtalan példa van. A szemét nyer, mert azt támogatja a jog is, hisz maguknak írják. Míg tolod a szekeret némán addig nincs bajod. Ha valami igazságot keresel magadnak akkor rögtön kiderül hol áll a jog és mit tesz a törvény.
okina48
@Horizont: Jújj,de beíjjedtem! Amúgy te vagy vitaképtelen,mert írtam,hogy"nem mintha ez levonna valamit az eset súlyából".Én csak innentől nem vitázom,nem keresem az miérteket,mivel jól ismerem a sajátságos hozzáállásukat a bűnözéshez,a börtönviseltséghez,családon belüli erőszakhoz.Ezek szerint te is csak hírből ismered őket és nem láttál még népünnepélyt mikor egy "tesvír" szabadul a sittről!Amúgy nincs szándékomban befurakodni a baráti társaságodba,de nem láttam utalást,hogy ez egy zárt közösségi oldal,így ha lesz véleményem,ezután is le fogom írni!Szép napot!
darwin
@okina48: Rajtad kívül senki nem nyomult,nem sértegetett,nem akart lehengerelni.Más véleményen vagyunk.Ennyi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.