Testet öltött és hangokat adott ki a zongora, ami többek között a Magyar Nemzeti Bank pénzéből épült. A magyar zenetörténelem legcsillogóbb lapjaira kívánkozik, amit Bogányi Gergely és csapata létrehozott – méltatta Batta András zenetudós (és a “kormány egységes komolyzenei koncepciójának kialakítása és végrehajtása koordinációjáért felelős” kormánybiztos) a Zengafons most bemutatott zongoráját, ami, mint többször is elhangzott a Budapest Music Centerben tartott eseményen, valami egészen újat nyújt. Úgy tükrözi vissza a magyar lélekben rejlő gazdag hangzást, hogy közben strapabíró és szállítható is, hangzott el többször is. Felülemelkedik a középszerű, tömeggyártott zongorákon – ami a zongoraművészekre nézve méltatlan, hiszen mi az, hogy a hegedűművészek akárhova vihetik magukkal a kedvenc hegedűjüket, a zongoristáknak viszont mindig meg kell elégedniük azzal, ami várja őket a koncertteremben –, és egyébként is, egészen rövid idő alatt sikerült egy olyan zongorát...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
Batta bácsi aki nem más, mint zenetudós (és a “kormány egységes komolyzenei koncepciójának kialakítása és végrehajtása koordinációjáért felelős” kormánybiztos)
osztán reális az a 65 milcsis ár, amibe ez a kütyü kóstál?Sajna, de valami grandiózus mutyit, sőt mutyitisszimót gyanitok itten!
Senara
"Dr. Komoróczki István Veszprém, 1956. augusztus 29.) közgazdász, a második Orbán kormányban a Nemzetgazdasági Minisztérium tervezéskoordinációért felelős államtitkára volt (2013–2014). 2014. szeptemberében ügyvezető igazgatóként csatlakozott a magyar magánszemélyek tulajdonában lévő, prémium kategóriás billentyűs hangszerek gyártására szakosodott Zengafons Kft.-hez. Csak véletlen lehet és rosszindulat mutyit gyanítani
papa.49
Zengafons (zongafos) nem mindegy, nem kicsit túl értékelt a képződmény???
Végül is mennybe fáj ez nekünk, mert a hat sorban több ár is szerepelt, és az se mindegy mennyi volt a ,,%,, ...
Főként annak tükrében hogy állítólag baj van a magas hangokkal, ,,tompák,, mint a fütyiszek???
silber13
@Senara: Belegondoltál már a 65 millás árba? Az közröhej. A fele is sok szerintem!
Senara
@silber13:... A zongora műanyagfelülete csodálatosan csillogott, és a sajtó képviselői előtt a hangszert megszólaltató művészek...Úgy tükrözi vissza a magyar lélekben rejlő gazdag hangzást, hogy közben strapabíró és szállítható is, hangzott el többször is. Felülemelkedik a középszerű, tömeggyártott zongorákon ... ami a zongoraművészekre nézve méltatlan, hiszen mi az, hogy a hegedűművészek akárhova vihetik magukkal a kedvenc hegedűjüket, a zongoristáknak viszont mindig meg kell elégedniük azzal, ami várja őket a koncertteremben" ---. Szóval , magyar de műanyag ami szerintük jobb , mint több száz éve bevált fa ...---a csavar , méltatlan hogy a zongoraművészek eddig nem vihették magukkal a kedvencüket - anya csomagol be a zongorát , koncertet adok Sydney Operaházba már szóltam basszák ki azt a szart , mert azon nem játszom ...Tényleg hülyének nézik a népet , arra költenek amire akarnak .
silber13
@Senara: Nagy igazságokat fogalmaztál meg. Műanyag??? Hááát... No comment...Akkor ugye a páncéltőkájee is műanyag?:-)))Mindenesetre nagyon nagy bátorság csodazongorának nevezni ezt egy Bösendorfer, vagy Steinway, meg néhány más márka mellett. A tervezett ár meg elképesztően pofátlan. Viszont nagyon tetszett a kérdés, mármint Tetszett-e Orbánnak a csodazongra! Ritkán hallani olyan kinos makogást a válaszban! Hülye volt a kérdés, a zongora nem gömbölyű, semmi köze nincs a focihoz! Bár Kusza Szem valamelyik kastélyában jól mutatna.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.