Több mint egy évig miniszteri biztosként járta az országot, tárgyalt a gazdákkal, nyilatkozott, interjúkat adott. Csakhogy hiába használta ezt a titulust Horváth István, a szekszárdi trafikbotrányban érintett politikust senki nem nevezte ki erre a posztra. Erről az illetékes minisztérium is hallgatott, pedig a fideszes képviselő többször tárgyalt a nevükben. A tárca utólag korrigált: nem biztos, hanem "megbízott" volt, ám ezt a kifejezést nem is ismeri a vonatkozó törvény.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Csalók, tolvajok, szerencselovagok gyülekezete a Fidesz !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Vizual
Nem hiszem, hogy gumicsont. Egy morzsányi a FIDESZ világ müködéséről. MInt egy mintavétel. Utal a többi hasonló "gumicsonttal" együtt a korrupt urizálós, tudatlan emberekre. Csalónak nem nevezném a seggfejet mert az legalább megnézi ha bukik mit mondjon. DE ki adott neki fizetést és papirokat ? Na gyűjtsük már ezeket a dolgokat. Hát ighen. Ezek már a szilvafákat is lopják.
Vizual
Ja igen. És mivel nem volt jogosultsága ha egy jobb világ lesz az általa kiosztott trafikok tulajdonosait egy tollvonással el lehet küldeni. Érvénytelen a szerződés.
kukac50
Nagyon sok ember lehet így alkalmazva a Fidesz háza táján,azért jut kevés emelés a nyugdíjasoknak,mert az ilyen emberek sok fizetést kapnak.
petrol
A csontvázak már a spájzban csörömpölnek!!
KERKA
@verőce21: 01.47. Nem gumicsont ez. Elég, ha beütöd a nevét a gugliba és megtudod, hogy kicsoda ő valójában. Ez csak 1 a sok közül:

www.origo.hu/itthon/20130510-nem-mond-le-horvath-istvan-szekszardi-polgarmester-a-trafikugy-es.html
qxy
@volvós: Vissza fizetni?Én azokra a pénzekre is kíváncsi lennék hogy
sikkasztott,
lopott,
zsebre rakta,
és meg lettek a bűnösök és a pénz??? mi lett vele? kié lett?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.