Összesen nagyjából ezermilliárd forintos plusz kiadástól mentesült Magyarország a kormány devizaadósságokat csökkentő intézkedéseinek köszönhetően – mondta a nemzetgazdasági miniszter szerdán az M1 Ma reggel című műsorában.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
...a bankoknak. Mert ilyen magas chf mellett már nincs az a lakás amit megérné fizetni a banknak továbbra is még ha tudná is az adós fizetni.
73
miska fiam,és hol van az a pénz?Mert ez a"többlet"sehol sem látszik.Vagy megint hazudsz?
butler2005
kósának meg a többi 180 Ft. on végtörlesztő cimborádnak biztos. Most gondolom a nem létező bűntudatod mondatja veled ezt a hazugságot, mert nagyon jól tudjátok mivel a hitelek annuitásosak az első harmadban szinte csak kizárólag kamatot fizetett mindenki, így a tőke majdnem ugyan annyi, tehát a forintosítással közel a felvett hitel duplájával fog tartozni az adós. De ti ügyesen csak a törlesztő x százalékos csökkenését kommunikáljátok. De amikor megkapják a Zemberek a bankjuktól a tőkekimutatást és felfogják, hogy mekkora átb@szás az egész, minden árfolyam kockázatot ráhárítottatok a már amúgy is kizsigerelt adósra. Már kezdhetitek a kommunikációs tréningeiteken gyakorolni a magyarázatát annak, hogy lett egy 2008 ban /50.000 CHF/ 7 milliós felvett hitelből, 2015 ben forintosítás után 12,5 milliós tartozás. Amibe már majd 6 milliót befizetett az adós. Nos, akkor fog kezdődni az igazi tánc.
1magyar
@butler2005: Ilyen árakon Németországban vehetnek lakást a chf hitelesek, amennyit a bank felszámolt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.