A TEK vezetője "nem állt volna tétlenül", ha Orbán Viktort megtámadják a párizsi terrorellenes megmozduláson. A nemzetközi együttműködés jól teljesít, öt-hat alkalommal hoztak haza magyar túszt a Közel-Keletről ennek segítségével, de a magyarországi terrorelhárításra további kihívások várnak szerinte. A menekültügy terén erősítésre van szükségük, és az állományt is bővíteni kellene - mondta Hajdu János, aki a lehallgatásokkal kapcsolatban biztosította a civileket: csak azzal foglalkoznak, aki terrorcselekményre készül.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KERKA
A többi résztvevő nem félt a párizsi megmozduláson? csak ez a szerencsétlen Orbán volt így berogyva, hogy saját testőrrel demonstrált,? Ha ennyire fél, ne menjen sehova.!
dr. prédikátor
Hajdú! ezt mond el egy jól képzett mesterlövésznek is.Ma már olyan mesterlövész puskák vannak amivel akár ezer méterről is célba talál a lövész!!!
KERKA
A többi résztvevő nem félt a párizsi megmozduláson? csak ez a szerencsétlen Orbán volt így berogyva, hogy saját testőrrel demonstrált,? Ha ennyire fél, ne menjen sehova.!
papa.49
Kell még egy kis ,,LÉ,,!!!
A hazugovics meg fosik, mint a murányi kutya!!!
36
Na itt a Jobbik véleményét osztom. Határőrségre lenne szükség és technikai zárra.
Hellcat
Na hamar találtak egy kis indokot, hogy megerősítsék qrbán fekete seregét. Szerintem a népharagtól tart nem a terrortámadástól.
sokanvagyunk
Kövér kardforgató csapata készen áll az erősítésre. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.