"Kisebbségi vezeti az autót" - szólt oda társának az a rendőrjárőr, aki mindenfajta ok nélkül megállította Lakatos Béla roma polgármester autóját, aztán még erősítést is hívott - írja az Index.hu.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Ismereteim szerint nagyon népszerű a polgármester! Csak nem szereti a Farkas Flóriánt!
A rendőröknek meg nincs helyismerete!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
(még írt a fiatalember sikertelen próbálkozásokat, amiket nem teszek most ide be, csak a végét, az ő üzenetét) :
A félreértések elkerülése végett. Ezt a kis történetet nem azért osztottam meg, hogy itt embereket fellázítsak, meg hogy engem megsajnáljanak. Úgy érzem ebben a történetben nem engem kell sajnálni
Az lenne a célja, ha már van ez az óriási lehetőség, hogy gyorsan megosszunk dolgokat és sok mindenkihez eljusson ez a dolog,akkor szeretném kihasznánli arra, hogy megismerhessék ezt a történetet.
Az lenne az igazi célja és akkor lenne értelme ennek az egésznek, ha valaki rászánja az idejét és elolvassa ezt a pár sort, akkor remélhetőleg megmozdul benne valami, hogy ez az egész dolog ami van Mo-on sztereotípia,rasszizmus trallalátralllálá... a változás útjára lépjen! Nem kell itt nagy dolgokra gondolni, elég,ha valaki úgy dönt magában, hogy a későbbiekben másképp szemlél dolgokat,másképp viszonyul emberekhez!
Ha ez már sikerül akkor megérte ez az egész tettem egy nagy lépést, hogy kezdeményeztem afelé, hogy ez a dolog változhasson, de én csak egy vagyok a sok közül, de egy olyan egy aki változtatott a szemléletén és változást akar, többet akar, nem megragadni ebben.Ez egy kétoldali játszma, mindenkinek engedni kell, mert nem jutunk előrébb ebben a nagy problémában.
Én nem védeni akarok senkit, aki amit csinál az vállalja a tetteiért a felelősséget. Csak ne vonjunk le következtetéseket, ne általánosítsunk, nem azt mondom, én is félek tartok olyan emberektől ,akik úgy viselkednek, úgy néznek ki. De meg kell adni az esélyt!
...
Ez bonyolult nagy dolog,amihez én kevés vagyok ezért szeretném,ha megosztanátok, hogy minél több emberhez eljusson!
Nah mindegy ez az én történetem, vonjatok belőle tanulságot, tanuljatok belőle váljék a javatokra és Don't worry be happy!
Köszönöm a megtisztelő figyelmet, további kellemes napot!

üdv: ORSÓS Zsolt
petike
@JAJMÁR: ORBÁN Zsoltként kellett volna bemutatkozni. :)
kkalman
Ez történik, ha a bunkókat összehordja a szél az út mentén. Csak remélni lehet, hogy ezek a traffipax huszárok nem a rendőrségtől mennek nyugdíjba.
köhögő bolha
"folyamatosan újabb és újabb bírságok érkeznek, neki pedig "segélyt kell adnia" a romáknak, nehogy börtönbe kerüljenek"
Amúgy az igazoltatott polgármester nyilatkozta,hogy mire köti az adóforintokat.
Senara
Lehet a rendőrök cikizni és még akkor finom voltam . Napok - hónapok történései miatt inkább erősítést hívnak . Kisebbség papával kaszával támad az intézkedő rendőrre ... előállításnál a kutyát uszítják rájuk ...intézkedés közben elakarják gázolni ...stb
Toby
Bizony, nem szép dolog a "származástani KRESZ" de minden éremnek van egy másik oldala is., mégpedig olyan, amely azt is bemutatja, amikor a több rendbeli rablásért körözött, majd váratlan akcióban a lakásán egy jól kiépített búvóhelyen meghúzódó fészekből rántgatja ki a 3 fős járőr Ártatlan Májkül Dzsexont, akkor az egész utca betódult az udvarra, fenyegették, lökdösték, köpködték a járőrtriót, majd amikor megérkezett az erősítés, akkor kék-zöld foltokkal lettek gazdagabbak a hangos utcabeliek, mire még aznap elfutottak egy újságíróhoz, hogy lám-lám, a csúnya, gonosz, rásszistá rendürség, horthy-módszerekkel intézkedik !
Az újságíró azonban megkérdezte a másik felet is...nem lett cikk az ügyból, de lett hivatalos személy elleni erőszak, amúgy csoportocskákban elkövetve !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.