az egyenlő elbírálás jegyében igazán elvárható lenne, hogy a templomok és egyházi intézmények vasárnap legyenek zárva. A hét többi napján pedig minden egyes persely mellé állítsanak oda valakit, aki a NAV-hoz közvetlenül bekötött masinálval képes erről nyugtát adni. Ha pedig a nagyon záros jövőben nem kezd el a KDNP névvel ellátott klerikál-lobbista banda az ilyen irányú egyenlő elbírálás érdekében fellépni, akkor menjenek a fenébe.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

GeoCravker
@73: Padig éppen a saját logikájuk alapján kellene a templomokat vasárnap zárni, és a persely mellé számlázó mámikat ültetni. Semmivel nem kevésbé néphülyítő intézmény, mint a pláza. Még csak ki sem zárják egymást
Ráadásul Jézus sehol nem tanította, hogy hivalkodjatok az én emlékezetemre. A papságnak tehát darócgunyát kéne ölteni, és mezitláb koldulni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
Meg hogyan gondolják ezek a szemforgató ájtatos manók , hogy a lágyszívű kántorok vasárnap fognak óbégatni, Meg a sekrestyések a sekrestyében szorgoskodni, bort, vizet ostyát, stb.t előkészíteni, gyertyát gyújtogatni?
GeoCravker
@silber13: átlen-szomjan, mert a boltokat, sőt a falusi kricsmiket is be kell zárni. ha már ki és bejárási tilalom, akkor legyen teljes...
silber13
@GeoCravker: Na neeem... Nem lesz mártír halál, nem fognak éhen veszni. Mert ételnek ott az ostya, italnak meg a víz és még jóféle bor is kerül.. Igaz, mennyiségileg kevésnek tűnik, de mindhárom táplálék megszentelt!
silber13
@GeoCravker: De, ha nem vigyáznak illetékesek, előfordulhat mártírhalál, a blokk írosgató mámocskák soraiban! Gondolj bele, az Isten házában, ahol nincs fűtés, egész nap ott vacogni, hát kész tüdőgyuszi. Meg aztán korgó gyomorral körmölni a bevételt igazoló cetliket, az nem megy. anno Krisztus koporsóját sem őrizték ingyen, de legalább a pretoriánusoknak tele volt a bendőjük, nem fenyegette őket az éhenhakás.
GeoCravker
@silber13: azért a pretoriánus gárda is hires volt arról hogy császárt is csináltak valakiből, császárt is adtak, de öltek is adott esetben

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.