Tegnap Ács polgármesterét igazoltatta két rendőr autóval, az úgynevezett kisebbségi igazoltatás keretében. Majd mikor kiderült, hogy nemcsak egyszerű cigány, hanem polgármester is, sűrűn bocsánatot kértek. A magyar emberek 90%-át még nem érte kisebbségi igazoltatás, ez azért lehet, mert a magyar emberek 90%-a nem cigány. Ettől viszont még létezik ez a rendőrségi eljárás, amely elég jól igazolja vissza, a rendőrség is előítéletes, mint a magyar társadalom. [...] Bővebben!

Forrás: Kettős Mérce
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Meine Ehre heisst Treue
A magyar emberek 90%-a azért nem cigány, mert magyar nemzetiségű.
A koherókat pártoló Jámbor komámnak pedig üzenem: érdemes elgondolkodni azon, hogy a hazai, viszonylag sok nemzetiség közül, furcsa mód mindig csak a buckalakó orkokkal van gond. A többi nemzetiségnek is ugyanannyi lehetősége van a boldogulásra, mint nekik, sőt a cigányokat jobban támogatják.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
73
@szandokan: amint egyszer már írtam;a kocka már el van vetve.Csak az a kérdés,hogy a Magyar vagy az oláh jön ki belőle győztesen.
Meine Ehre heisst Treue
@Csizmás Kond: De munkakörön belül igen.
Ha a feleséged munkanélküli lenne, vajon mit szólnál, ha felajánlanának neki egy szénbányában egy vájári állást?
Meine Ehre heisst Treue
@73:

Ha ilyen ütemben szaporodnak, akkor a bot sorsára jutunk, méghozzá belátható időn belül.
Csizmás Kond
@Meine Ehre heisst Treue: A feleségen nem szokott azzal hencegvi hogy ő márpedig mindenkivel egyenjogú. Neki megvannak a saját jogai amelyek hol több hol kevesebb másokénál és boldogan él vele.
...amúgy próbáld próbáld érterlmezni mit miért írtam...nam halsz bele...
TASzSz
Mindenesetre a cím erősen manipulatív! Nem a valóságot tükrözi!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.