Tegnap Ács polgármesterét igazoltatta két rendőr autóval, az úgynevezett kisebbségi igazoltatás keretében. Majd mikor kiderült, hogy nemcsak egyszerű cigány, hanem polgármester is, sűrűn bocsánatot kértek. A magyar emberek 90%-át még nem érte kisebbségi igazoltatás, ez azért lehet, mert a magyar emberek 90%-a nem cigány. Ettől viszont még létezik ez a rendőrségi eljárás, amely elég jól igazolja vissza, a rendőrség is előítéletes, mint a magyar társadalom. [...] Bővebben!

Forrás: Kettős Mérce
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Meine Ehre heisst Treue
A magyar emberek 90%-a azért nem cigány, mert magyar nemzetiségű.
A koherókat pártoló Jámbor komámnak pedig üzenem: érdemes elgondolkodni azon, hogy a hazai, viszonylag sok nemzetiség közül, furcsa mód mindig csak a buckalakó orkokkal van gond. A többi nemzetiségnek is ugyanannyi lehetősége van a boldogulásra, mint nekik, sőt a cigányokat jobban támogatják.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
miazavalami
Mért ? Őket nem lehet igazoltatni?
A cigánykérdést a cigányokkal együtt kéne megoldani. nem cikkezni, és mocskolódni, egyik oldalról sem. Hanem lemenni a telepre, elmenni a börtönökbe és megkérdezni ők hogy gondolják a beilleszkedést?
Aztán ha összejön valami válaszféle akkor csiszolni a két álláspontot addig amíg valami megoldás születik. A parlamentben sose fogják megoldani, mint ahogy mást se tudnak .
Csizmás Kond
Ez így rossz mergközelítés. Az amikor egy közösségi réteg az összalakosság kb tíz százalékát teszi ki de a bűnözők nyolcvan százalékát az adja akkor ne várja senki, hogy ne gyanakodjon ha meglát egyet közülük.
...amúgy egy nőt senki nem azért értékel le mert nő hanem azért mert csak az íróasztal mellett akar egyenjogú lenni a de vájárként nem.
miazavalami
@Csizmás Kond: Mé asziszed a nőknek nincs annyi eszük hogy íróasztal mellett üljenek?
Csizmás Kond
@miazavalami: De igen és nem is azért említettem csupán mert a megkülönböztetés nem istenelleni vétek...:)
miazavalami
@Csizmás Kond: Monnyuk télleg nincs benne a tíz parancsolatban... ,
Senara
Most már elég kimondom a tutit :-) A polgármester elgondolkozhatna azon , hogy egy járőr miért hív erősítést , ha meglát egy "kisebbségit"! Nem kell elővenni azonnal a rasszista kártyát . Mert a kisebbség nagy ívbe le... mindent a törvényt , magántulajdont , intézkedő rendőrt . Egyet nem a jogaikat ! Sajnos velük kapcsolatba általánosítanak ahogy én is . Itt a polgármester generál ügyet az egészből . ... ja de csúnyák le kisebbségiztek .
Bercifiu
Én csak azt nem értem, hogyan szerezhetnek jogosítványt, mikor még a 8 osztályt sem végezték el.
Valaki segítsen már, hogy tudok én is jogsit szerezni, mert már 6 szor meghúztak a vizsgán.
csa-csa
@Csizmás Kond: "..nő .. csak az íróasztal mellett akar egyenjogú lenni a de vájárként nem. "
a vájár mióta női szakma (munka)!
fizikumuk miatt sem igazán alkalmasak arra a rendkívül nehéz munkára!
Csizmás Kond
@csa-csa: Egy egyenjoguságban nincsenek nemi szakmák...
szandokan
@Bercifiu: Én akkor nem csodálkoznék a helyedben, hogy nincs jogsid. Aki nem tud elsőre levizsgázni, azt nem is kellene engedni tovább.
73
Nem vagyok rasszista,de amikor a cigányokkal valamiféle igazságtalanság történik.Azonnal hír lesz+azok a rasszista magyarok stb.De amikor a cigányok kirabolják,megölik a magyarokat.Azért a cigányok nem háborognak,meg jogvédők sem.
szandokan
@73:
A cigány sokkal összetartóbb, mint a magyar, ez a fene nagy valóság.
73
@szandokan: ha úgy lenne,magyarország már oláhország lenne.Kívülről ezt mutatják,de hál'istennek valójában nem így van.
Meine Ehre heisst Treue
A magyar emberek 90%-a azért nem cigány, mert magyar nemzetiségű.
A koherókat pártoló Jámbor komámnak pedig üzenem: érdemes elgondolkodni azon, hogy a hazai, viszonylag sok nemzetiség közül, furcsa mód mindig csak a buckalakó orkokkal van gond. A többi nemzetiségnek is ugyanannyi lehetősége van a boldogulásra, mint nekik, sőt a cigányokat jobban támogatják.
szandokan
@73: Amennyiben ilyen ütemben szaporodnak, még lehet így is.
73
@szandokan: amint egyszer már írtam;a kocka már el van vetve.Csak az a kérdés,hogy a Magyar vagy az oláh jön ki belőle győztesen.
Meine Ehre heisst Treue
@Csizmás Kond: De munkakörön belül igen.
Ha a feleséged munkanélküli lenne, vajon mit szólnál, ha felajánlanának neki egy szénbányában egy vájári állást?
Meine Ehre heisst Treue
@73:

Ha ilyen ütemben szaporodnak, akkor a bot sorsára jutunk, méghozzá belátható időn belül.
Csizmás Kond
@Meine Ehre heisst Treue: A feleségen nem szokott azzal hencegvi hogy ő márpedig mindenkivel egyenjogú. Neki megvannak a saját jogai amelyek hol több hol kevesebb másokénál és boldogan él vele.
...amúgy próbáld próbáld érterlmezni mit miért írtam...nam halsz bele...
TASzSz
Mindenesetre a cím erősen manipulatív! Nem a valóságot tükrözi!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.