Egy moderált, nyilvános vitát akar Juhász Péter Rogán Antallal. Az Együtt – a Korszakváltók Pártjának társelnöke a Facebookon hívta párbajra az V. kerület volt polgármesterét.

És akkor Rogán Antal orcájába vágtam fehér kesztyűmet.

Azt tapasztalom, hogy a jogállamból semmit sem értesz, ezért megpróbálom a te urizálós nyelveden: Párbajra hívlak! En garde!*

Mutasd meg, hogy férfi vagy, és nem futamodsz meg! Nyugtasd meg választóidat, hogy megvéded az igazadat! Bizonyítsd be, hogy nem csak a mentelmi jogod mögé bújva mersz fenyegetőzni a sajtón keresztül, hanem vállalod a szemtől szembe küzdelmet!

Ülj le velem egy vitára, és mutasd meg mindenkinek, hogy neked van igazad! Bizonyítsd be, hogy jól bántál a belvárosiak vagyonával, és nem harmad áron adtátok el az ingatlanokat! Védd meg a becsületedet!

Nevezd meg a helyet és az időpontot, amikor egy moderált, nyilvános vitában ütköztethetjük állításainkat! Tartozol ennyivel az V. kerület cserbenhagyott lakóinak!

----

* Tudom, paraszt gyerek vagy, de Deutsch "Drogos" Tamás barátod biztos szívesen fordít neked franciából, nekem is megtette, kéretlenül is. Ha éppen indokolatlanul trágár, talán csak éppen túltolta. Javaslom, várj, amíg tisztul egy kicsit.

71 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eszegfu
@papa.49: Ha lenne ilyen vita, élőben én is megnézném, sőt felvenném az ünnepi ruhámat is!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
volvós
@keresztapa: ...langyika !!! Sürgösen orvoshoz, vagy
csak elgurult a gyógyszered ??? Sokat " szerepelsz "
majd kikapsz a pártközpontból !!! Menj Viktoroddal,
Tónikáddal Grazba, hátha még menthetö vagy !!!
mate03
@dr. prédikátor: Én már tudom a választ is!Miért állnék ki egy drogossal,aki minden alap nélkül vádaskodik!? Engem a NAV-át világított és semmit nem talált, ami törvényellenes volna! Egyébként is Juhászt feljelentem, hamis vádak miatt!Majd a legfőbb ügyész úr elveszi a kedvét,a Fidesz és személyem elleni vádaskodástól!
panellproli
Ezek még sohasem mertek nyílt vitában részt venni, amióta OV megbukott Gyurcsánnyal szemben. Ész érvük nincs, csak demagóg szövegük. Azzal meg a vitában hamar elvéreznének -ezt ők is jól tudják a fineszes eszükkel. Legjobb védekezés a támadás -ez az alapelvük, ezért perli be VI is a szociologus professzort és a többi is ezt a taktikát követi a bíroság meg úgyí is nekik ad igazat
amaramaistanna
@amaramaistanna: Természetesen: figyelmünket...
amaramaistanna
@keresztapa: Rájöttél,vagy részt is vettél abban,hogy a Fidesz a maga javára írja a szabályokat? Ettől a búnük/bűnöd még nagyobb.
kukac50
A Fideszes vezetők gyávák hazugok,nyílt vitában nem vesznek részt !!!
Jó ideje nem vesznek részt nyílt vitában.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.