Egy moderált, nyilvános vitát akar Juhász Péter Rogán Antallal. Az Együtt – a Korszakváltók Pártjának társelnöke a Facebookon hívta párbajra az V. kerület volt polgármesterét.

És akkor Rogán Antal orcájába vágtam fehér kesztyűmet.

Azt tapasztalom, hogy a jogállamból semmit sem értesz, ezért megpróbálom a te urizálós nyelveden: Párbajra hívlak! En garde!*

Mutasd meg, hogy férfi vagy, és nem futamodsz meg! Nyugtasd meg választóidat, hogy megvéded az igazadat! Bizonyítsd be, hogy nem csak a mentelmi jogod mögé bújva mersz fenyegetőzni a sajtón keresztül, hanem vállalod a szemtől szembe küzdelmet!

Ülj le velem egy vitára, és mutasd meg mindenkinek, hogy neked van igazad! Bizonyítsd be, hogy jól bántál a belvárosiak vagyonával, és nem harmad áron adtátok el az ingatlanokat! Védd meg a becsületedet!

Nevezd meg a helyet és az időpontot, amikor egy moderált, nyilvános vitában ütköztethetjük állításainkat! Tartozol ennyivel az V. kerület cserbenhagyott lakóinak!

----

* Tudom, paraszt gyerek vagy, de Deutsch "Drogos" Tamás barátod biztos szívesen fordít neked franciából, nekem is megtette, kéretlenül is. Ha éppen indokolatlanul trágár, talán csak éppen túltolta. Javaslom, várj, amíg tisztul egy kicsit.

71 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eszegfu
@papa.49: Ha lenne ilyen vita, élőben én is megnézném, sőt felvenném az ünnepi ruhámat is!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Tonyó meg a ,,párbaj,, hű azt nem lehet egy lapon se említeni...
karma1
@papa.49: Ebben szorosan a masodik a vezir mogott, igazad van!...:o)))

Azert erre a nyilvanos vitara barmilyen formaban befizetnek!
papa.49
@karma1: Hát ha lenne ilyen, -de nem lesz- azt én is szívesen megnézném élőben...
eszegfu
@papa.49: Ha lenne ilyen vita, élőben én is megnézném, sőt felvenném az ünnepi ruhámat is!
dr. prédikátor
Már mint hogy az arrogáns tonyó ki mer állni Juhásszal vitatkozni vagy vitázni???A tonyó annál gyávább és gerinctelenebb, nincs benne egy csepp gerincesség se!!!Éppen olyan mint a főnöke!!!
karma1
@papa.49: Foleg Juhasz 8-as alaku vonalai tetszenenek, amikor a padlot mossa tonyoval...:o)))

Tudod, valamit muszaj lesz erre neki reagalnia, de ha nem all ki Juhasszal (marpedig NEM fog, csak a sajton keresztul fog neki uzengetni), akkor mindenkeppen benne marad a kaksiban, mint ahogy a parbajra kihivott egyenrol se mosta le az ISten sem, hogy gyava, ha nem allt ki a parbajra...

Mar csak az INDOKra leszek kivancsi, miert is nem???...:o)))
papa.49
@karma1: Nem akar úgy járni mint a főnöke...
@kakaósbögre: Kár lenne bepiszkolni a golyót...
kakaósbögre
@papa.49: de,piszkolja csak.a másik kérdésem:visz pisztolyt vagy adjak? :)
perfekt
Két senkiházi----tudjátok,hol kellene ,párbajoznotok?- valamelyik börtönben-hogy ki tudja a budit fényesebbre csutakolni .A győztes jutalma az lenne,hogy holnap ő nem a budit mosná.
papa.49
@eszegfu: Erre gondoltam én is hogy ha lehetne beülni, oszt. feketén, fehéren látni hallani a tonyó makogását, sajna ez csak ábránd mert a fütyiszben felvételi kritérium a gerinc hiánya...
papa.49
@kakaósbögre: A tonyó esetében a ,,papírszalagos pisztoly jöhet szóba, és mindenki bemondja hogy mit talált el a másikon...HA,HA,HA...
Gondold hogy ez a pali egyszer az életében merné vállalni a felelősséget a tetteiért, nem hinném...
Adjál csak nyugodtan bár kétlem hogy erre sor kerülhet...
keresztapa
Egy alárendelt, szerepelni vágyó személlyel, nem fogja a rágalmakat felerősödni hagyni, és olyan választ fog adni, ami Juhász kekeckedését nevetségessé teszi.
Mivel nem az adott időben történt Juhász felderítő támadása, hanem a választás után, ami erősen kétségesé teszi Juhász igazságérzetét, inkább a szereplési vágyakozását erősíti. A bukottak feltámadási ösztönét erősítené, ha
a szövegelés ellentételeként, konkrétumok bizonyítottságával lépne színre, nem pedig hablatyolással.
volvós
Tonyó :
- Várjál Juhász Úr !!!
Engedd meg, hogy elötte összefossam
az új Roberto Gucci alsógatyámat !
vonotok
Megint egy olyan ötlet amiből semmi sem lesz. / sajnos /. Mikor látatok, halottatok olyat, hogy a fityiszesek nyílt vitára vetemednének , ellenzéki politikussal??
eszegfu
@papa.49: Jól van, jól van...én is tisztában vagyok azzal, hogy legalább olyan lehetetlen ennek a vitának a létrehozása, mintha azt kérném: 1 fordulatot ma hagyjon ki a Föld. De hát éhes disznó, makkal álmodik!
Yoda69
@keresztapa: Ezek szerint rogan adocsalo janost te felsobbrendu egyednek tartod? Huzd mar ki a nyelved rogan szaros valagabol.
Te vagy gyengeelmeju vagy, vagy neked is esik le valami, a rogan sikitasaibol.
eszegfu
@volvós: Akkora az "arcuk" a fideszeseknek és ilyenkor valamiféle tulélési ösztönből adódóan akár, nem merik vállalni a véleményüket egy vitában. Lehetséges, hogy a gatyájukban dobog a szivük, vagy váratlan kérdésekre nem tudnak összeszedetten, frappánsan válaszolni... nem találok rá magyarázatot.
volvós
@eszegfu: ...igy van, van kitöl tanuniuk !!
human
@keresztapa: írod: "Mivel nem az adott időben történt Juhász felderítő támadása, hanem a választás után, ami erősen kétségesé teszi Juhász igazságérzetét, inkább a szereplési vágyakozását erősíti."
Álljunk már meg egy pillanatra. Juhász mi alapján tudott volna feljelentést tenni a választások előtt? Erre csak utána lett lehetősége.
papa.49
@human: Akkor látott bele a pakliba, addig nem...
human
@papa.49: Hát ez az. Mint képviselő és ingatlanértékesítési bizottsági tag már hozzáférhetett a szerződésekhez.
keresztapa
@Yoda69: Változatos nyelvezeted a sajátodba nyújtogasd. Alárendelt az valakinek- valaminek az alárendeltségét fejezi ki, beosztást illetően ilyen a munka viszonyban értve van. Felsőbbrendűség csak a kiválasztottaknál van, akik kiválasztottságukat felsőbbrendűségként élik meg. És aki nem a kiválasztott; az az a személy- (ek) akik ezeket szolgálják ki( faji, vallási megkülönböztetés elkülönítve.) Olvasd el légy szíves a ma 11:48 -as kommentem többször is , hogy értelmezni tud!
papa.49
@human: Igen de míg csak a PM. tagja volt addig nem...
Yoda69
@keresztapa: Szerinted Juhasz alaptalanul vadolja rogant? Akkor rogan miert nem perli be ot? Es miert nem all ki egy nyilt vitara ellene? Jelenleg mentelmi joga moge bujik, igy soha nem is lehet birosag ele citalni ot, csak ha bukik a fidesz.
Nagyon veded azt a fajankot, pedig lathatod magad is mit muvelt, muvel. Ha szerinted ezt kell dijazni es elismerni az eleg elszomorito.
keresztapa
@Yoda69: Egyszerűen én két politikus hitelességét vonom kétségbe. egyik sem ma született bárány! Alapállásom aki politikai pályára lép ( az a hitegetés igaztalanság, tudatos hazugság, talaján áll mindaddig még hasznot tud húzni. Egyik sem a becsületes megélés híve! ) A szomorú az, hogy a sajtó, a médium teret enged, hírként közöl, szereplési vággyal rendelkező köz szemében hiteltelen személyt személyeket. Hol van az értékrend ami az emberi élet alapvető meghatározója. Általános értelemben az érték mindent magában foglal, ami az egyén vagy közfelfogás megítélése szerint jó, gazdagító, kívánatos. Ilyen értelemben beszélünk erkölcsi, vallási, művészi, esztétikai, tudományos, gazdasági, politikai, szociális értékekről. Ezeket az értékeket egyik politikusban sem érem tetten. De a hivalkodást mind kettőnél.
Yoda69
@keresztapa: Tobb sebbol verzik amit mondassz. Egy, Juhasz egyenlore csak ellenzeki szerepben tudott megmutatkozni, ellentetben rogannal, aki mar 5 eve regnal, es az elso orban-kurmanyban is jelentos szerepe volt az orszag ledegraralasaban. Ketto, a sajto csak teszi a dolgat. Meg igy is alig hallani, mert akkor a kormanyzati media tulfoleny, amiben ezek a hirek meg sem jelennek. Harom, jo sok bla-blabat idetoltal az utolso harom mondatodban. Erre csak azt mondom, ha mindenki tetlenul nezne, hogy a fideSS szo nelkul rabolja az orszagot, akkor tenyleg megerdemelnenk a sorsunkat.
En ezert nagyra tartom Juhaszt, hogy o mer szolni. Csakugy mint Horvath is vagy Hadhazy. Lehet hogy te neman beletorodnel hogy kiraboljanak, de azert a tobbseg nem, legalabbis ezen a forumon.
wagabund
Asszem Juhász vékony jégre lépett...Ráadásul a kihívott a parton áll jó meleg kabátban, forró teával a kezében...
Nem lesz egyenlő a küzdelem... Főleg,ha a kihívottnak még fülese is lesz profi segítséggel...
Levendula
@wagabund: De a Juhász jóval magasabb a tonyónál... Ez csak jelent valamicske előnyt...
Strassnoff Ignác
Mert nyilván Rogán majd vállalja...
Ennyire naiv lehet valaki?
amaramaistanna
@papa.49: Sose volt PM tag,ő ma is az Együtt társelnöke
kopeba
Mit akar ez a kendermagos , biztos megint többet szippantott...
Cicamama55
@papa.49: Egyszer volt Budán kutyavásár...
Cicamama55
@keresztapa: 14:13 Sok igazságot vélek felfedezni benne. Ezen meggondolás alapján vajon lenne-e egyáltalán valaki a jelenlegi politikai élet szereplői közül, akinek teret lehetne engedni a médiákban. Ez az, ami mostanság nem fog kiderülni, mert minden kísérletet, ami az egyes fekete foltok kitakarására indítanak, " visszapattanó labdák"!
coyote3
Miért van olyan érzésem, hogy ebből a vitából semmi sem lesz...:))))))))))))))))))
papa.49
@coyote3: Vélhetően nem lesz vita mert a tonyó gyáva kiállni...
papa.49
@amaramaistanna: Bocs a tévedésért...
wagabund
Nem azért nem mer kiállni a frakcióvezető, mert attól tart, hogy asztal alá dumálja a kihívó, hanem mert nem tudja, milyen ütős témája van, amiből nem lehet kijönni sehogy sem, ráadásul nagy botrány lenne belőle.. akár totális bukás...
Eddig úgy néz ki, Juhász valamit tényleg tudhat...
Ha mégsem, akkor neki annyi volt... vagy ahogy mondani szokták: ágyő szépfiú...
keresztapa
@Yoda69: Légy szíves olvas hozzá! "Origó Egy link mozgalmár- milla vezér Juhász Péter portréja. címmel" @Cicamama55: A felszínre kerültek közül egy sem. Ezek mindegyike előtt egy cél lebeg a hatalom birtoklása, amiért mindenre képesek. Az ország vezetéséhez ez édes kevés! Legközelebb pályázatot írnak ki. Állás kereső rovatban teszik ki. Az ország vezetőt keres címmel! Pattogó labdák!
petike
@coyote3: Meg kell nézni, a parlamenti folyosón feltett egyszerű kérdésekre sem tudnak válaszolni, az "általa benyújtott" törvényről sem tudnak semmit. akkor hogy gondolhatnánk, hogy kiáll vitára, ahol több kérdés is felmerülhet.
Törölt felhasználó
Én kötelezővé tenném a választások előtt a vitákat.. Kormányzás közben pedig, ha egy zűrös kérdésem nem áll ki egy politikus vitára, akkor az adott ügyben ne élhessen a mentelmi jogával.. Amúgy meg valaki magyarázza már el mi alapján is jár a mentelmi jog... milyen célt hivatott szolgálni ez a jog...
karma1
@wagabund: Csak azert nem fog tonyo kiallni, vitatkozni, mert nem tudja, mennyi adu van Juhasz kezeben. Azt tudja rogan, hogy o maga mennyi torvenytelen dolgot csinalt az V. keruleti polgarmesteri regnalasa idejen (nekem mar az is erosen szoget utott a fejembe, hogy milyen jogon, milyen magyarazattal vehette fel az V. keruletre (!) a tanyafejlesztesi penzeket!!!), viszont azt egyaltalan nem tudhatja, hogy Juhasz mennyi ilyen esetrol tud, es hogy milyen talalasban, osszefuggesben adna elo ezt egy nyilvanos vita alkalmaval.
karma1
@keresztapa: A gepem nem talalja ezt a linket a serveren... Probaltam maskepp is, nem talal adatot. Tudnal egy nyithato linket kuldeni? Koszi...:o))
Strassnoff Ignác
Rogánnal kapcsolatban 2 dolgot sajnálok.
Az egyik természetesen az, hogy nem volt szecskavágó anyukája alváza, mikor a világra jött.
A másik viszont az, hogy Hofi nem érhette meg, mikor az V. kerület marha nagy összegeket kapott tanyafejlesztésre. Istenem, mi poént gyártott volna belőle!
Nem mintha önmagában nem lenne röhejes. Mindaddig, míg bele nem gondolunk, hogy a mi pénzünkről van szó...
soljanka
A helyzet az, hogy Rogán bármikor ledumálja Juhászt. Úgyhogy talán jó is Juhásznak, ha nem áll ki. Esélye csak akkor lenne, ha videó vgay hangfelvétel van a kezében, amin Rogán átvesz egy nokiás dobozt. Különben felmossa vele a padlót, mint anno Gyurcsány tette Vityával.
Rogán a mellébeszélésen, sumákoláson nevelkedett, mellette szemrebbenés nélkül hazudik.
Törölt felhasználó
@soljanka: Ő azért a Rogán/Lázár féle érveléshez tegyük, hozzá, hogy miközben folyik a szájukból a sz@r mindenki tudja, hogy hazudnak...sőt még nekik is van egy kaján vigyor az arcukon, "hogy a pofátokba hazudok és mit tudtuk tenni.." Lehet egy párbeszédnhez ez édes kevés, mint ahogy Viktor dogmatikus dumája is édes kevés volt Ferihez... Hozzáteszem ez annyira megtörte Viktort, hogy azóta nem mer nyiltan vitatkozni senkivel vagy ellenzéki médiába el menni. Hogy is mondjam egy demokratikus országban megbukott az a politikus aki nem tudja egy vitában megvédeni érveit...Ez persze nem abszurdisztánban van így
Törölt felhasználó
@keresztapa: "Not found" az oldal, de én találtam egy ilyet:

"A képviselő bíróság vagy más hatóság előtt - megbízatásának ideje alatt és azt követően - nem vonható felelősségre leadott szavazata, továbbá a megbízatásának gyakorlása során általa közölt tény vagy vélemény miatt. Ez a mentesség nem vonatkozik az államtitoksértésre, a rágalmazásra és a becsületsértésre, valamint a képviselők polgári jogi felelősségére."

"valamint a képviselők polgári jogi felelősségére" tehát akkor nem is kell lemondani semmiről, hiszen a lopás az polgárjogi bűncselekmény nem?:)
kkalman
Tonyó most megmutathatná mennyire tökös parasztgyerek. Ez eszébe(?) sem jut. Elbújik a mentelmi joga, és nem utolsó sorban a főnöke háta mögé. Közben meg az arcunkba vigyorog, mint focilabda a káposztafejek között.
human
@keresztapa: Csak a félreértések elkerülése végett, ugyanarról a Juhász Péterről beszélünk? Mert ha igen, akkor
1. írod: " egyik sem ma született bárány!"
Hány korrupció gyanús ügyről tudsz Juhász Péterrel kapcsolatban?
2. Úgy gondolod, hogy aki politikus az hazudik és lop. Valóban vannak ilyenek. De most hirtelen csak egy államforma jut eszembe ahol nincsenek politikusok és az a királyság, (vagy a diktatúra). Ott tényleg nincsenek politikusok.
3. Juhásznak szereplési vágya lenne? Szerinted enne az a legjobb módja, hogy százmilliós ingatlanbotrányokkal áll elő, talán veszélyeztetve a saját egészségét? Ha a tévébe akarna kerülni találna arra veszélytelenebb módot is ami után ráadásul fel sem jelentené senki.

Nagyon begyedbe van Juhász, még jobban mint Rogán, de kettejük közül Rogán vagyonosodik látványosan. Ezt elkerüli a figyelmed.
human
@ziziplanet: "kaján vigyor az arcukon, hogy a pofátokba hazudok és mit tudtuk tenni.."
Nekem is mindig ez jut eszembe, mikor Orbán vagy Lázár bazsajog.
Desischado
@keresztapa: Te fideszes nyalonc, milyen jogon sértegetsz te bárkit is?! Nem sül ki a szemed, hogy egy ilyen sz@r, gerinctelen férget védesz?! És Yodát sértegeted, akinek a körme hegye is különb nálad?! Térj már magadhoz, te szánalmas fidesz hívő!

Jókat nevettem, a komikat olvasva! Szerintem sem mer kiállni! Ahhoz túl gyáva! Pedig én is nagyon megnézném azt a vitát! Majd sumákol, vartyog egy sort, hogy miért nem, pedig mindenki tudja, hogy a feje búbjáig sáros! Hajrá, Juhász Péter! Drukkolunk neked!
amaramaistanna
Rogán és az egész Fidesz gyáva.Műbalhékat gyártanak sorozatban,hogy eltereljék a fugyelmönket a korrupcióról. Hajrá Juhász Péter! Hajrá Együtt !
keresztapa
@karma1: Én se tudtam megnyitni már, biztosan túl világossá teszi a korrupció folyamatát.
keresztapa
@Desischado: Miért jellemzed magad? Ha tudnád a kommentemet értelmezni, akkor igencsak szégyellnéd magad szánalmasságodért!
keresztapa
@human: Kommentedben írtak szerint is lehet értelmezni, amint te értelmezted, a politikusok romlottságát. Eltérését az emberi értékrendtől ami mindent magában foglal ami az egyén, vagy közfelfogás megítélése szerint jó, gazdagító, kívánatos és hasznos. Ezt az ERKÖLCS foglalja magában, amit a politikusok hatalmukkal visszaélve folyamatosan sértenek meg. Közszereplési vágyaiknak kielégítésére elsődlegesen a médiumokat értesítik gyanújukról, majd ezután tesznek feljelentést, amikor már közügyre hivatkozik.
human
@keresztapa: Tehát, ha Juhász csak beülne a székébe, nem lopna, és nem is tenne feljelentést a tudomására jutott korrupcióról, akkor ideális politikus lenne.
A politikus a médián keresztül tud a tömegek felé üzenetet küldeni. Ha nem kommunikálnak a médián keresztül, akkor honnan fogod megtudni, hogy valóban teszik-e a dolgukat. Persze van aki nem csak él, de vissza is él a médiával, de Juhász szerintem messze nem ez a kategória és a próbálkozásod, hogy ezt mégis belemagyarázd, hát elég abszurd.
magyarbakancs
Ilyen vita nem lesz.
1,Nem mer kiállni.
2, Nem engedné a Fidesz ,hogy ki álljon vitázni.
keresztapa
@human: Semmi nem gátolja abba, hogy elsődlegesen a törvény rendelkezéseinek megfelelően feljelentést tegyen, és ezután forduljon a médiumokhoz. Ez viszont szerintem nem belemagyarázás, hanem a jogkövető magatartás. Ez egyéni értelmezés, kinek hogyan. Nem a médium dönt az igazságról, hanem az illetékes bíróság. A médium csupán a hírt közli.
human
@keresztapa: Csak akkor lenne igazad, ha Juhász csak vádaskodna a népszerűség növeléséért, de nem tenne feljelentést. Sok ilyet láttunk már. Azaz nem kamuzik, mert meg van győződve arról, hogy gazdasági bűncselekmény történt. Ezt értékelni és nem bagatelizálni kellene.
volvós
@keresztapa: ...langyika !!! Sürgösen orvoshoz, vagy
csak elgurult a gyógyszered ??? Sokat " szerepelsz "
majd kikapsz a pártközpontból !!! Menj Viktoroddal,
Tónikáddal Grazba, hátha még menthetö vagy !!!
mate03
@dr. prédikátor: Én már tudom a választ is!Miért állnék ki egy drogossal,aki minden alap nélkül vádaskodik!? Engem a NAV-át világított és semmit nem talált, ami törvényellenes volna! Egyébként is Juhászt feljelentem, hamis vádak miatt!Majd a legfőbb ügyész úr elveszi a kedvét,a Fidesz és személyem elleni vádaskodástól!
panellproli
Ezek még sohasem mertek nyílt vitában részt venni, amióta OV megbukott Gyurcsánnyal szemben. Ész érvük nincs, csak demagóg szövegük. Azzal meg a vitában hamar elvéreznének -ezt ők is jól tudják a fineszes eszükkel. Legjobb védekezés a támadás -ez az alapelvük, ezért perli be VI is a szociologus professzort és a többi is ezt a taktikát követi a bíroság meg úgyí is nekik ad igazat
amaramaistanna
@amaramaistanna: Természetesen: figyelmünket...
amaramaistanna
@keresztapa: Rájöttél,vagy részt is vettél abban,hogy a Fidesz a maga javára írja a szabályokat? Ettől a búnük/bűnöd még nagyobb.
kukac50
A Fideszes vezetők gyávák hazugok,nyílt vitában nem vesznek részt !!!
Jó ideje nem vesznek részt nyílt vitában.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.