A szocialisták kormányzásával szemben ma minden segítséget megkapnak a rászorulók, nemcsak a téli fűtéshez, hanem a szociális étkeztetéshez is - reagált a Fidesz-frakció sajtóirodája arra, hogy az MSZP hétfőn ismét kezdeményezte a fagyhalál elleni alap létrehozását.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
Ennyire pofátlan legyen valaki ? Az intézkedésitek nem ezt tükrözik. Mit nevezel " szociális étkeztetésnek ? A hosszú sort karácsony és húsvétkor.A kórházi és menzai kaják egyenlőek a moslékkal.Lassan már oda jutunk,hogy ha kórházba kerül valaki , a gyógyszerek,és az élelmiszer mellé vigyen magával ápoló személyzetet is.
papa.49
Fütyist= Háry János meséi több kötetben...
73
Már 2 zsebit telefújtam a meghatódottságtól.Hogy annyira jó nálunk,ebben a gazdag országban.Mindenkin segítenek.Még azokon is,akik nincsenek rászorulva.A rohadt életbe!Már reggel van?Akkor irány a való világ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.