Falusi családi vállalkozások megvalósítását segítő programot indít útjára a békementeket szervező Civil Összefogás Fórum - Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA).

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
73
Csak azt ne!A pesti bunkó cöffös elkezd vidéken észt osztani,abból jó nem lesz.Budapestet már tönkre tettétek,a vidéket nem kéne elcsesznetek ti ökrök.Ui;nem a Budapesti embereknek szánom az"állati"jelzőt.
silber13
Kétségbeejtően hülye ez a z ember és még rak rá 25 - 20 lapáttal
pbalage
Én szívesen elrendezném a Cigányok Összefogási Fórumát
Természetesen nyolc napon belül gyógyulna.
papa.49
@73: Menjenek csak nyugodtan ,,okoskodni,, mondjuk Szentes környékére ahol 10 emberből 12 ,,fóliázik,, oszt. magyarázhat az aszfalton bukfencet vető Csizmadia a ,,bús képű lovag,, hogyan aszaljon, szárítson, vagy éppen tartósítson a gazda...
A lapáttal kapja meg a kezdősebességet...
73
@papa.49: vagy épp Ózd,Miskolc környékére:-)
lampa laz
Ezekkel az ökrökkel a falvakban üresen álló istállókat fel lehetne tölteni, a kertekben meg elmennének gyökérnek. Ezeknek már az is vidék, ha egyik szobából átmegy a másikba.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.