A legutóbbi cikkem elég nagy vihart kavart, de világosan kiderült a hozzászólásokból, mekkora bajok vannak sokak fejében. Az távolról sem baj, hogy másként látunk dolgokat, más véleményen vagyunk. De az önfelmentéssel párosuló hülyeség már komoly probléma. Kiemelek egy hozzászólást, mert jól példázza az "orvosi ló" esetét.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
@tivoli: ma, 15:36

Nálad az igazság!!!
Én viszont azt hiszem, hogy sokan félreértik a cikket, vagyis nem olvasták el figyelmesen. A cikkírót azonosítják az általa idézett hozzászólóval, akivel éles vitában van!
bencemacska
@dömdödöm: "Ez itt ami felépült 45 óta at minden Magyaré !!!"
VOLT, míg először, másodszor, stb nem "privatizálták"!!!
bencemacska
@freemanpetya: Azért a gyárat is meg kellett választani, ahonnan mindent ki lehetett hordani! Én dolgoztam olyan vállalatnál, ahol még befelé menet is megnézték a táskámat.
(Persze, aki autóval jött-ment, azt nem szokták ellenőrizni!)
nyanya001
Úgy gondolta a NAV , hogy ez szegény nyugdíjas, meg a családja is lopott,
ezért aztán ki mentek hozzá is meg a rokonokhoz, persze a Szíjártó, meg a Rogán, meg az Orbán, Vida és társai... és nem utolsó sorban a Lázárhoz nem mennek ki, mert azok törvényesen
lopnak !

Vagyonosodási vizsgálatot rendelt el az adóhatóság egy nyugdíjasnál.
Megdöbbentő levelet kapott egy szegedi nyugdíjas, Pásztor Józsefné az adóhatóságtól. A NAV közölte, hogy vagyonosodási vizsgálatot rendelt el ellene - írta a Délmagyar.

Kicsit meglepődtem, hiszen 2006 óta nyugdíjas vagyok, nincs takargatnivalóm

- mondta a nő, aki hamarosan rájött, hogy egy hallókészülék vásárlása miatt került az adóhatóság látókörébe.

A vagyonvizsgálatot előidéző történet úgy indult, hogy a fiának 2009-ben elromlott a hallókészüléke, az OEP pedig csak 7 évente fizeti a cserét. A készülék 929 ezer forintba került, a család összeadta a vételár egy részét, a maradékot, 400 ezer forintot pedig egy ismerőstől kérték kölcsön. Erről szerződés is született, a pénzt szép lassan visszafizették.

index.hu/belfold/2015/01/28/vagyonosodasi_vizsgalatot_rendelt_el_az_adohatosag_egy_nyugdijasnal/?utm_source=facebook&utm_medium=share&utm_campaign=index

Hogy rohadnátok meg egytől egyig mocskos fidesznyik gazemberek !
Január
@bencemacska: Valószínű, hogy a cikknek csak az elejét olvasták, mert ellenkező esetben hozzászóltak volna máshoz is.
A mai fiatalok a holnap öregjei lesznek - és ma tényleg széthordják az országot azok, akik a húsos fazék mellett vagy annak közelében vannak. Ezek a javak pedig nem mindig maradnak az ország határain belül. Lehet, hogy egyrészük sosem kerül vissza.
Anno az ország határain belül maradtak a javak - nem mentségül, de a társadalom vagyona változatlan maradt, nem úgy, mint ma.

"Fiatal (és nem fiatal, de szenilis) embertársaimnak ideje lenne szétnézni a fejükben és a ránctalanító krémet a bőrükre, nem pedig az agyukra kenegetni. Mindannyiunk érdekében. Az ordító önsajnálat és a tunyaság nem fogja megváltoztatni senki életét."

" Aki ma a szüleire, nagyszüleire mutogatva átkozódik és kéri számon a jelenlegi helyzetet, miközben nem tesz ellene semmit, attól az ő gyereke pontosan ugyanezt fogja számonkérni. Pont ilyen hazug, igazságtalan, önigazoló gyűlölettel."
bencemacska
@Január: Olyannyira egyetértek, hogy az általad kiemelteket én is kijelöltem magamnak, de aztán nem idéztem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.