A miniszterelnök 22 megépített új mentőállomásról beszélt a tavalyi orszgággyűlési választás előtti kampányban, ezekből valójában csak egy készült el. Az ígért 60 felújításból eddig 13 valósult meg, a felújításra szánt uniós pénz is elúszhat.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hofipisti
Ha csak ez lenne - lett volna - az egyetlen hazugsága! Pedig ő - állítása szerint - soha nem tesz ilyent!
karma1
Hat eleg nehez lesz meg 21 mentoallomast felepiteni, hacsak nem vesznek egy-egy ERDERT hazat (regi szep cuclista idok nyaraloja!) , olyan 5x5 meterest, amibe a soforok meg az orvosok tudnanak melegedni, a kocsiknak epitenenek egy feszert, vagyis csak egy tetot, oszt jonapot. Ez meg beleferne a 9 honapba, tobb mar nem nagyon...

Talan nem pavatancolni kellett volna, hanem azon gondolkodni - vagy csak nem elfelejteni - , hogy mit is igert a zembereknek...
Hellcat
Ha még csak ez az 1 blöffje lenne...1 millió új munkahely meg a többi...program nélkül kevés dolgot ígértek de még azokat se tartották meg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.