Németh Rezsi Szilárd szerint nincs nemzetbiztonsági kockázata Magyarország moszkvai nagykövetségének volt mezőgazdasági attaséjának. Molnár Zsolt szerint meg van.

Érdekes hangulatban telhetett a nemzetbiztonsági bizottság keddi zárt ülése, ugyanis Molnár Zsolt, a bizottság szocialista elnöke és Németh Szilárd, a bizottság fideszes alelnöke homlokegyenest mást nyilatkozott Kiss Szilárdról, Magyarország moszkvai nagykövetségének volt mezőgazdasági attaséjáról.

Molnár Zsolt, a bizottság szocialista elnöke az ülés után azt mondta: Kiss Szilárd átesett nemzetbiztonsági ellenőrzésen, s jeleztek is nála kockázatot. Ennek ellenére nevezték ki, ami jogszerű volt, de a szocialista képviselő szerint szakmailag súlyos hiba. Szél Bernadett, a testület LMP-s tagja is azt mondta, hogy a szolgálatok többször jeleztek kockázatot Kiss Szilárdnál.

Németh Szilárd, a bizottság fideszes alelnöke viszont azt mondta: Kiss Szilárd átvilágítása során nem tártak fel nemzetbiztonsági kockázatot – írja az MTI.

Mint arról korábban beszámoltunk, Kiss ellen a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság gazdaságvédelmi osztálya vesztegetés és hűtlen kezelés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
Mikor ezt a fickót meglátom, azon gondolkodom...Tényleg?

Ez a sperma nyert?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
F_Viktor
Lehet tovább menni, nincs itt semmi érdekes dolog, Németh Szilárd csak unortodox módon értelmezett egy jelentést.
Boszi27
@F_Viktor: Én már el sem szoktam olvasni, hogy eme lángelme miről milyen véleményt "alkot". Oké: nem ért igazából semmihez, de akkor venné a fáradtságot, és egy icipicit utánanézne, mielőtt megszólal. Kíváncsi lennék, hogy ő tényleg hiszi-e amit mond?
Boszi27
@tarhonya: Az a gáz, hogy nem 8 osztálya van, hanem pedagógus végzettségű: BME-n oktatásszervező végzettsége is van, és az ELTE-n is valamilyen szak. Hát elég szégyen az egyetemekre nézve! :))
F_Viktor
@Boszi27: Magukat okolhatják, mert nehéz, de tételezzük fel, ha nem is zseni egy fityeszes politikus, de megüti a magyar átlag szintjét.
Akkor csakis parancsra, megfelelési kényszer hatására állíthat(nak) ilyen hülyeségeket...
Senara
Rezsi Szilárd védi a simlis Szilárdot akinek a orosz felesége társtulaj a vízumközpontba . Hogy é adták a vízumot és kiknek ...Találtam " Jevgenyij Dubrovintól, Kiss 80 ezer eurót vett át, hogy elintézze az orosz üzletember ismerőseinek magyar vízumát " ez csak egy kuncsaft . ...rendes ember , ha rezsi védi :-( nol.hu/kulfold/botrany-moszkvaban-elozetesbenkulonos-magyar-diplomata-1511323
zöldszem
Mikor ezt a fickót meglátom, azon gondolkodom...Tényleg?

Ez a sperma nyert?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.