Orbán Viktor életében már csak hullamosó nem volt. Vannak, akik szerint őriznek róla aktákat Putyin kezei közelében (szemben ugyanis a magyar aktákkal, a Moszkvába küldött másolatokat nem semmisíthették meg a saját embereiket védő aktuális magyar kormányok), tehát valójában a kommunista rendszerben kezdte, de az biztos, hogy radikális liberálisként lépett be a rendszerváltásba, amelyben a "polgári", majd "nemzeti", végül az euroszkeptikus autokrata állapotig jutott - a jelzők azonban teljesen lényegtelenek a politikai értékrendszere megértése szempontjából, mert az nincs. Orbán Viktor mindig is a hatalmat szerette, ami személyiségi kérdés, és pontosan ez az a személyiség, amelynek kiszűrésére a vegyes vagy liberális demokráciákat valamikor elgondolták. Magyarországon a személyiség győzött (hagyomány ez), a nép fejlett politikai kultúra híján részint tapsol az egymást követő vargabetűknek, részint fonnyad tehetetlenségében.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
OLYAN MINT A SIRÁLY,AHOVA ODAREPÜL ,ODASZARIK,AZTÁN TOVÁBBRÖPÜL-röpköd mint gólyafos a levegőben-na az itt abaj,hogy megteheti a cölöp-teknős,harmadjára is.
m.macskosz
@bakegya: Valószínűleg az én hibám, de mit jelent a cölöp teknős. Hetek óta olvasom Nálad, de nem esik le a tantusz. Kérlek, világosíts fel.
m.macskosz
@m.macskosz: A mondat helyesen:
Valószínűleg az én hibám, de nem tudom, mit jelent a "cölöp teknős".
bakegya
@m.macskosz: az esemény a következő -amikor megvilágosodni voltam én is kénytelen...munkamenet közben..."-hát tudja...amikor az embör egy vidéki földúton ballag és meglát egy kerítéshez rögzített cölöpöt,melynek tetején egy teknősbéka egyensúlyoz,AZ EGY CÖLÖPTEKNŐS.-értetlenül hallgatom-tudja doktor nem került az oda csak úgy magától,az nem az ő helye!
FOGALMA SINCS MIT CSINÁLJON,AMÍG OTT FENN VAN,MIVEL SOKKAL MAGASABBAN VAN MINT AMIT A KÉPESSÉGEI MEGENGEDNEK.
Az embör egyébként is elgondolkozik,KI VOLT AZ A HÜLYE,aki a teknőst oda föltette!!!
m.macskosz
@bakegya: Köszi. Így már képben is vagyok. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.