A második Orbán-kormány környezetvédelmi államtitkára egyre többet nyilatkozik és egyre vehemensebben támadja a harmadik Orbán-kormányt.

A nyáron úgy távozott az államigazgatásból, hogy Szijjártó Péter a dél-afrikai nagyköveti posztot ajánlotta fel neki, amire a megalázó a legenyhébb jelző. Ennek ellenére Illés tagadja, hogy lenne benne sértettség – a Hír Tv Versus című műsorában úgy fogalmazott „ez a dolog nem az én tyúkkakis életpályámról szól” – olvasható a hvg.hu cikkében.

A Fideszen belül leginkább belső ellenzékiként érezte magát elemében, amikor valamelyest önálló arculatot építhetett magának a fideszes masszához képest.

A hvg.hu részletesen mutatja be politikiai útját és bukását. Azt írják, most, hogy kegyvesztett lett, maga veszi a szájára Orbán és a Fidesz nevét. „Egy párttagság azt jelentené, hogy az ember nem mondhatja el a szakmai véleményét? Csak egy véleményt lehet és kötelezően azt szabad csak szajkózni? Egy párt tagjának lenni azt jelenti, hogy seggnyalónak, gerinctelennek, elvtelennek, érdekhajhásznak, pénzsíbolónak kell lenni?” Ezek tehát azok a kérdések, amelyek korábban eszébe sem juthattak volna.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Vizual
És emlékszünk a Perlamenti bunkóságára is. Sűlyesztőbe okoskával ! Nehogy már hős csináljunk belőle.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bretagne
Sajnos, nem mindig gondolkozott így. Most már utólag kilóg a lóláb! Ne sajnáltassa magát.
Toby
Büdös lettél öcsi ! Amikmor egy ilyen szaralakot is mellőz a tetűmaffia, akkor nagy baj lehet a mocskos fészekben !
lajospapa
"Gondolj apádra, ha rá kerülsz a lapátra!"
Desischado
Sajnálja a fene. előbb kellett volna szájalni, nem most, mikor kegyvesztett lett!
fütyi
Zoltán kérem Maga ne panaszkodjon b...a meg!
A nem az idén barnult le főnőke lehetővé tette, hogy létrehozza a hulladékgazdálkodási csoda céget, ami az Ön szüleménye , és az aranytojást tojó pipikéje! Olyan zárt klikket alkotnak, hogy oda még az ablakrésen sem lehet bejutni, csak a csókosoknak, mert folyamatosan dől a lé... Vágja Zoltán! Ezt kevesen tudják, nem szerepelt a hírdetésben.
nemjoezigy
@fütyi: sok jó, számomra tetsző hsz-t olvastam itt. Volt köztük, jogosan ingerült, higgadt, de a Tied szakmainak tűnik számomra.
Én is mint munkanélkülivé vált, aki a környezetvédelemmel kapcsolatban dolgoztam, próbálkoztam a környezet, a lakosság érdekében vállalkozóként helyet találni, de olyan közömbösségbe, falakba ütköztem, amit eddig nem sikerült megoldanom. De nem adom fel, mert nem hagy nyugton, hogy ami óta abba hagytam (mert kellett) a tevékenységet, azóta folyamatosan szennyeződik a környezet, anyagilag károsodik az ország.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.