A második Orbán-kormány környezetvédelmi államtitkára egyre többet nyilatkozik és egyre vehemensebben támadja a harmadik Orbán-kormányt.

A nyáron úgy távozott az államigazgatásból, hogy Szijjártó Péter a dél-afrikai nagyköveti posztot ajánlotta fel neki, amire a megalázó a legenyhébb jelző. Ennek ellenére Illés tagadja, hogy lenne benne sértettség – a Hír Tv Versus című műsorában úgy fogalmazott „ez a dolog nem az én tyúkkakis életpályámról szól” – olvasható a hvg.hu cikkében.

A Fideszen belül leginkább belső ellenzékiként érezte magát elemében, amikor valamelyest önálló arculatot építhetett magának a fideszes masszához képest.

A hvg.hu részletesen mutatja be politikiai útját és bukását. Azt írják, most, hogy kegyvesztett lett, maga veszi a szájára Orbán és a Fidesz nevét. „Egy párttagság azt jelentené, hogy az ember nem mondhatja el a szakmai véleményét? Csak egy véleményt lehet és kötelezően azt szabad csak szajkózni? Egy párt tagjának lenni azt jelenti, hogy seggnyalónak, gerinctelennek, elvtelennek, érdekhajhásznak, pénzsíbolónak kell lenni?” Ezek tehát azok a kérdések, amelyek korábban eszébe sem juthattak volna.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Vizual
És emlékszünk a Perlamenti bunkóságára is. Sűlyesztőbe okoskával ! Nehogy már hős csináljunk belőle.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Vizual
És emlékszünk a Perlamenti bunkóságára is. Sűlyesztőbe okoskával ! Nehogy már hős csináljunk belőle.
nezelodo
Már régen tudjuk, a forradalom, (a fülkeforradalom is), felfalja saját gyermekeit és búbosbankáit.
Clavigo
Pár hónappal ez előtt...Ne merjük a szánkra venni Orbán elvtárs nevét../parlament /,,Valószínüleg ""fogazott ",,mikor rátérdelt Orbán cipőjére...
Senara
www.origo.hu/itthon/20130910-illes-zoltan-szel-bernadettet-sertegette-a-parlamentben.html "Én ott voltam másokkal egyetemben, amikor lépések tömkelegét tette meg Orbán Viktor a nagybányai cianid-szennyezés kapcsán. Le a kalappal előtte" - mondta Illés, majd kijelentette, hogy mindez "nem nyalás" a részéről, ...Szerintem már itt tudta , megy a levesbe ..."
wagabund
A mór megtette a kötelességét, a mór mehet...
Errefelé azt mondjàk... akasztjàk a hóhért. ...asszem nem először fordul elő...
Kb ezt érezhették az ő elbocsàjtottjai...
...vajon otthon a tükör(IS)mit mond?
Clavigo
Az iszapömlésről,,,,és az előtte pár héttel megtörtént körny.véd.-ellenőrzésről nem is beszélve. Illés pajtás szerint ,,,a Cimbalmos és Nemzeti Zenekara akkor is jól teljesített...oszt ne merje senki kegyes Urunk nevét a szájára venni...
Clavigo
Ez a Zember is államtitkár volt...Van helyette 150 db.
sokanvagyunk
"Jó szolga volt..." - abból bíz' nem lesz próféta! - és a szekere sem azért lángol...
m.macskosz
Marhára nem tudom sajnálni, mert a mentalitása alapján pont belefér abba bandába, amely most ejtette. (Tudom, hogy már unalmas, de számomra a környezetvédő síkossság-mentesítő anyag kontra útszóró só esete mindent elmondott róla.) Na, meg a f@ß@ kis beszólásai, "Lehet, hogy Ön szép, de nem biztos, hogy okos is..." Na, meg ő volt az, aki látta a diploma nélküli főasszony papírjait...Jobb helyeken már rég közmunkásként gereblyézne!
világlátó
Legyen még jobb szakember. Publikáljon, szerezzen tudományos fokozatot, keressen magának egy jó munkahelyet, ahol a kutatásait esetleg támogatják is, csatlakozzon civil szervezetekhez, zöld párthoz, váljon egy harcos természet- és környezetvédővé.
A kormány nem szereti azokat, akik a fejére olvassák mulasztásait.akik összeférhetetlenségük miatt kényelmetlenné válnak, akik követelőznek pénzért és jobb jogszabályokért, különösen ha azok a közeli érdekeiket sérti.Lehet hogy ön okos, de nem biztos hogy tehetsége van ebben a kormányzatban részt venni. Akkor talán másutt, ahol majd értékelik felkészültségét. Pl. a NAV.-nál, vagy a vidékfejlesztéssel, területfejlesztéssel foglalkozó civil egyesületek valamelyikénél. Mert hogy nem nélkülözhető az eddig megszerzett tudása, az biztos. Ha viszont tovább acsarkodik, nem kap belső információkat, azok nélkül pedig ellehetetlenül. Higgye el, kívülről többet használhat az országnak, mint kormányon. Ez a kormány ugyanis most a világpolitikában szeretne figyelmet kapni. Geopolitikai tényezővé akar válni, illiberális úttörővé akar válni. Hogy az ország lezüllik? Kit érdekel, látjátok, megoldják a gondjaikat, kimennek dolgozni, küldik haza a lóvét, kifizetik a devizahiteleiket, az adósságaikat. Nem dől össze az ország.! - szinte hallom miniszterelnökünk harsány hangját.
bakegya
Nincs egyedül "nagyon sokan vannak a seggberúgottak táborában"-a PRIMITÍV ÉS BUNKÓ ORBÁN MENEKÜL A SZAKÉRTELEMMEL BÍRÓ TÁRSASÁGBÓL.
A SAJÁT ÁLLATKERTJÉNEK IDOMÍTÁSA A LÉTELEME!!!
Illésen,mint ahogy Pokornin és Navracsicson is csodálkoztam hogyan képes adaptálódni a maffiába.
m.macskosz
@bakegya: Na, épp emiatt nem érdekel sem Pokorni, sem Navracsics "szaktudása":
jó sokáig volt/van az a pénz, amiért korpásodik a hajuk.
KERKA
Akkor amikor ott volt, nem szólt egy szót sem, most meg összevissza beszél. Nincs hitele annak amit mond, most majd megtapasztalja, hogy milyen a bukott politikus sorsa.
coni
Társadalmi szempontból akkor is pozitív hogy Illés nyilvánosságra hozta hogy az LMP lepaktált a jelenlegi hatalommal még a választások előtt (ráadásul éppen a környezetvédelem területén) ha ő maga személy szerint ugyanezt tette amikor még hatalomban volt.
A Fideszt csak belülről lehet bomlasztani mert a jelenlegi ellenzék képtelen rá.
bretagne
Sajnos, nem mindig gondolkozott így. Most már utólag kilóg a lóláb! Ne sajnáltassa magát.
Toby
Büdös lettél öcsi ! Amikmor egy ilyen szaralakot is mellőz a tetűmaffia, akkor nagy baj lehet a mocskos fészekben !
lajospapa
"Gondolj apádra, ha rá kerülsz a lapátra!"
Desischado
Sajnálja a fene. előbb kellett volna szájalni, nem most, mikor kegyvesztett lett!
fütyi
Zoltán kérem Maga ne panaszkodjon b...a meg!
A nem az idén barnult le főnőke lehetővé tette, hogy létrehozza a hulladékgazdálkodási csoda céget, ami az Ön szüleménye , és az aranytojást tojó pipikéje! Olyan zárt klikket alkotnak, hogy oda még az ablakrésen sem lehet bejutni, csak a csókosoknak, mert folyamatosan dől a lé... Vágja Zoltán! Ezt kevesen tudják, nem szerepelt a hírdetésben.
nemjoezigy
@fütyi: sok jó, számomra tetsző hsz-t olvastam itt. Volt köztük, jogosan ingerült, higgadt, de a Tied szakmainak tűnik számomra.
Én is mint munkanélkülivé vált, aki a környezetvédelemmel kapcsolatban dolgoztam, próbálkoztam a környezet, a lakosság érdekében vállalkozóként helyet találni, de olyan közömbösségbe, falakba ütköztem, amit eddig nem sikerült megoldanom. De nem adom fel, mert nem hagy nyugton, hogy ami óta abba hagytam (mert kellett) a tevékenységet, azóta folyamatosan szennyeződik a környezet, anyagilag károsodik az ország.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.