A magyar miniszterelnök nem akar multikulturális társadalmat és nem gondolja azt, hogy Merkel utalásai neki szánt bírálatok lettek volna. Orbán Viktor miniszterelnökkel közölt interjút csütörtökön a Frankfurter...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
"..lassan tíz éve dolgozik miniszterelnökként" - azért a "dolgozik" szó qrva erős nem ???
Az meg hogy te mit akarsz az marha messze van az én akaratomtól!!
Mobil123
""Arra kérem a Magyarországon dolgozó civil szervezeteket, hogy tárják fel, ki milyen összegekkel támogatja őket", az ebből adódó következtetések levonását a polgárokra kell bízni - tette hozzá, kifejtve, hogy Magyarországon "nagy hagyománya" van Soros György magyar-amerikai pénzügyi befektető "civil világának", ezért "különösen érzékeny" ügyről van szó."- te már csak tudod mekkora hagyománya van .
lampa laz
...átláthatóság, kevésbé korrupt ország, stb., ez az újságíró igazán megkérdezhette volna tőle, hogy melyik országról beszél?
Ez egyáltalán nem hasonlít Magyarországra amikről itt dumált már megint.
Hofipisti
... "sértő lenne, ha feltételezném róla, hogy csak utalásokat tesz". Hát igen! A Szeretett Vezető - saját anekdótája szerint - a disznóól ganajozása közt nevelkedett, így nem is csoda, hogy a kultúrált, európai- netán polgári viselkedés szabályai között eligazodni képtelen.
"A politika és a gazdaság irányítóitól "természetes elvárás" , hogy "szeretniük és szolgálniuk kell az országukat" - hangsúlyozta Orbán Viktor, hozzátéve, hogy "ebben az értelemben beszélhetünk egyfajta szellemi megújulásról".
Ebben az esetben az "országuk" kifejezés természetesen a Szeretett Vezető (és talán a családja) fogalmat takar.
"... elmondta, hogy Magyarország "egyedülálló" az átláthatósági szabályaival, amelynek jóval szigorúbbak a német szabályoknál, így "nem meglepő, hogy a kevésbé korrupt országok közé tartozunk"." Hát így van ez. A szigorúbb szabályokat nem betartani, az mégnagyobb huszárvágás!
Engem még mindig az éedekel, hogy ki a többi öt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.