Egyikük név nélkül nyilatkozott a hvg.hu-nak.

A felmondó médiavezető megerősítette, hogy Simicska Lajost váratlanul érték a mai események. Távozásuk okaként azt mondták, hogy olyan új tulajdonosi elvárásoknak kellett volna megfeleniük, ami vállalhatatlan. Hogy ez pontosan mi volt, azt nem árulta el. Ahhoz is ragaszkodott, hogy a kollégák nem egyezetttek előre felmondásukról. Ő egyébként csak annyira lát előre, hogy este iszik egy bort és átgondolja az életét.

Nyilatkozott az oldalnak egy Simicsika-közeli forrás is, szerinte Simicska Lajost nem szabad leírni, és az, hogy az emberei leléptek, nem a gyengeség jele. Sőt, még akár az is előfordulhat, hogy a kormány visszalép Pakstól vagy a reklámadótól.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr.Doktorovics trinitron dr.
Igazat kellett volna tán írniuk???Az nem megy nekik ezért lemondtak!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Bercifiu
@Papuska1: Menjél már át a sógorokhoz, a szélerőművektől allig lehet a szántón közlekedni.
S nem ba@ák el még az unokáink megélhetését is.
Papuska1
@Bercifiu: Egyszer: és madarat láttál? Másodszor az ország 94%-án az év 165 napján nem fúj a szél. Ilyen ország vagyunk. Ráadásul négyzetkilométerenként 10 szélerőmű kéne és folyamatos szél, hogy egy blokkot pótoljunk. Azért jönnek most ide nyugatról az energiaigényes üzemek, mert itt olcsóbban adjuk az energiát, vállaljuk a folyamatos műszakot, mégis olcsó a munkás. Ha nem így volna, hagynának éhen halni!
Papuska1
@Horizont: A gazdasági gigabirodalom a Fletó idejétől eltérően itthon tartotta az Uniós pénzt és nem engedte visszafolyni ahhoz, aki ide utalta. Jól járt vele Simicska is, de jutott a mi gazdaságunkba, és nem tudom, de biztos az egyéb fontos helyekre is. A lényeg az volt, hogy itthon. Azután ezek a pénzek jó alapot adtak más pénzek megtartására. Persze ez nem megy anélkül, hogy aki ezt csinálja, az is részesüljön belőle. Ezt vitte túlzásba Simicska és próbálta megregulázni Orbán (a mi érdekünkben). Biztos van egy jó ötleted, hogy az Unió által finanszírozott nagyberuházások pénzei itthon maradjanak, és ne bukjunk be a közbeszerzésen. Légyszíves írd le a receptet, mert én félek, hogy itt baj lesz. Az Unió nem az alvállalkozóknak ad pénzt, és a vastag és erőszakos nyugati fővállalkozók keményen megléptek a magyar alvállalkozók pénzével, és nekünk legfeljebb kuss volt. Simicska legalább fizetett a mieinknek! (Erre is Orbán kényszerítette!) Nagy különbség! De ezt úgysem értitek sajnos. Magyarázhatom napestig! Félek, hogy majd meglátjuk!
hetöndöe
@Papuska1: Oszt Papuska,írd már le ide ,hogy az Orbán kormány alatt milyen gigaberuházás valósult meg itt úniós pénzből,mert Fletóék idejében azért épült pár száz kilóméter autópálya.
kkalman
A fideszcsicska firkászok lelkiismereti okokra hivatkozva mondtak le.
Van nekik olyan?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.