Egyikük név nélkül nyilatkozott a hvg.hu-nak.

A felmondó médiavezető megerősítette, hogy Simicska Lajost váratlanul érték a mai események. Távozásuk okaként azt mondták, hogy olyan új tulajdonosi elvárásoknak kellett volna megfeleniük, ami vállalhatatlan. Hogy ez pontosan mi volt, azt nem árulta el. Ahhoz is ragaszkodott, hogy a kollégák nem egyezetttek előre felmondásukról. Ő egyébként csak annyira lát előre, hogy este iszik egy bort és átgondolja az életét.

Nyilatkozott az oldalnak egy Simicsika-közeli forrás is, szerinte Simicska Lajost nem szabad leírni, és az, hogy az emberei leléptek, nem a gyengeség jele. Sőt, még akár az is előfordulhat, hogy a kormány visszalép Pakstól vagy a reklámadótól.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr.Doktorovics trinitron dr.
Igazat kellett volna tán írniuk???Az nem megy nekik ezért lemondtak!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Dr.Doktorovics trinitron dr.
Igazat kellett volna tán írniuk???Az nem megy nekik ezért lemondtak!
sentinel216
A "gecik" rájöttek, hogy a reklámadóból és a paksi mutyiból nagyon macerás lenne lóvét leszívni, így aztán megpróbálnak kihátrálni. Kevernek a népnek egy kis műbalhét.
hetöndöe
"Ahhoz is ragaszkodott, hogy a kollégák nem egyezetttek előre felmondásukról"
Az vajon mennyire életszerű,hogy 7-8 ember nem egyeztet időpontot és láss csodát ,mégis órára pontosan egyszerre mondanak fel.:-)))
wagabund
Gyanús ez az egész...

vagy igaz, vagy csak élethűen játszanak a versenyzők... az pedig veszélyes, könnyen beszakadhat a vékony jég...
micfild
@hetöndöe: hm...én el tudom képzelni. Igaz mi sokkal kisebben- sokkal sokkal kisebb jelentőségű dolognál egyszerre 4en mondtunk fel. És nem beszéltük meg előre.
Van az úgy, hogy az embernek elege lesz a hatalomból.
coyote3
A bor meg is látszott a műsorok színvonalán...
mate03
@hetöndöe: Tudod egyszerre kaptak a fejükhöz,Orbán parancsára!
Bercifiu
Legalább tiszúl a média, a bajszos Ottokár már az ember agyára ment az eszement Vitya seggnyalásával.
rakoczi
Ez egy jól előkészített puccs volt a Simicska ellen. Nem volt véletlen a "mélymagyar" Bayer távozása sem a Széleshez, mint ahogyan azt is tudták előre, hogy kikkel fogják feltölteni az új "királyi" közszolgálati (??? Fidesz) csatornákat. Dolgozik a Habony-Orbán művek, akik hülyének néznek mindenki mást !!!
hetöndöe
@rakoczi: Egy a zászló,egy a tábor,együtt a gecik.:-)))
rakoczi
@hetöndöe: Akkor ez már egy egész spermabank !!! :D :D
human
"Nyilatkozott az oldalnak egy Simicsika-közeli forrás is, szerinte Simicska Lajost nem szabad leírni, és az, hogy az emberei leléptek, nem a gyengeség jele. Sőt, még akár az is előfordulhat, hogy a kormány visszalép Pakstól"

Na ennek lenne értelme. Szurkolok, hogy így legyen.
eszegfu
@hetöndöe: Azért én ezt bankot nem az ővékkel tölteném fel! Ezektől is alig tudunk, ha egyáltalán sikerül, megszabadulni és ezt akarjátok szaporitani? Nem szép "magyar nemzeti" törekvés, még akkor sem, ha fogyóban van M.o. lakossága.
tivoli
-Doktor Úr én Orbán Viktortól szeretnék mesterségesen gyereket!
-Semmi gond, holnap jöjjön a rendelőmbe!
A nő elmegy, sorra kerül, egyből felül a székbe és szétteszi a lábát.
Az orvos letolja a nadrágját és előveszi a szerszámját.
Erre a nő felkiált :
- De doktor Úr, én Orbán Viktortól akarok gyereket!
-Nyugodjon meg asszonyom, tele van a tököm Orbán Viktorral!
Papuska1
Nem féltek ott a balliberális oldalon? Hol volt Nálatok ilyen kiállás és ilyen hűség? Tegnap még az ördög volt Simicska, és miatta támadták Orbánt és nem fordítva. Ma hős lett Simicska, mert Orbán le próbálta állítani, mert még neki is soknak látszott az a gazdasági gigabirodalom, amit Simicska megteremtett, és Simicska ezt nem tűrte. Van a ti oldalatokon valami erkölcsi mérce, vagy csak az Orbán gyűlölet van?
Papuska1
@human: és mi jó van abba, ha visszalép Pakstól? Ha nem lesz elég áram, remélem Budapesten kapcsolják le először a villanyt! Ennyit megérdemelnétek, a szűk látókörű pesti eszetekkel! Ha nem lesz Paks mivel világítotok? Biciklin tekertek dinamót?
tivoli
A Paksi Atomerőmű Magyarország egyetlen atomerőműve, amelynek építését 1966-ban határozták el, 1969 és 1987 között épült Pakson. Wikipédia
Cím: Paks, 8803/10 HRSZ, 7031
Megnyitva: 1982. december 28.

Semmi hisztéria nem volt körülötte, mégis működik máig.
S az ország sem ettől ment tönkre.
human
@Papuska1: Nem vagy tisztában sem az energiakereskedelemmel sem a technológiai fejlődéssel.
Nyugi, elég messze élek Pesttől. Nem is akarok soha ott élni.
Senara
@Papuska1: Tegnap még az ördög volt Simicska, ... Még az ördöggel cimborálnának csak a stadion tulaj ámokfutása véget érjen :-(
Papuska1
@human: Örülnék, ha felvilágosítana! Ön szerint mit használnak energiaként az autóalkatrészt gyártó, és összeszerelő üzemek? Ha jön a BNV és ide kerül a teljes Mercédesz, miből fog működni? A Vas-Zalai Mechatronikai központ és az új mozdonygyár, amit tudtommal újabb vagon és mozdonygyár követ, mivel üzemel majd? Most folyik a visszaiparosítása az országnak. A gáz és kiemelten az elektromos áram a fő energiahordozó. Mivel fognak ezek az üzemek működni? Biztos ért hozzá, megírja! Igy is importfüggők vagyunk áramban. Ez meghatározza, hogy hogyan csoportosítsuk át a csúcsfogyasztásokat. Az autóipar csak akkor jön, ha vállaljuk a folyamatos üzemet és a 4 műszakot. Ön hogyan képzeli ennek az energia biztosítását? Pedig ez feltétel, hogy olcsóbbak legyünk a konkurenciánál és megérje ezeket ide hozni! Nem ragozom tovább a szakmai kérdéseket! Ön biztos jobban tudja, hisz azt írta...
bretagne
@Bercifiu: Na, ne is említsd azt az Ottokárt! Szörnyű!
kukac50
Azért mondtak le mert az igazság tudósítása nem egyezik az elveikkel.
Bercifiu
@Papuska1: Látom L Simon haverja vagy,
Bercifiu
@Papuska1: Menjél már át a sógorokhoz, a szélerőművektől allig lehet a szántón közlekedni.
S nem ba@ák el még az unokáink megélhetését is.
Papuska1
@Bercifiu: Egyszer: és madarat láttál? Másodszor az ország 94%-án az év 165 napján nem fúj a szél. Ilyen ország vagyunk. Ráadásul négyzetkilométerenként 10 szélerőmű kéne és folyamatos szél, hogy egy blokkot pótoljunk. Azért jönnek most ide nyugatról az energiaigényes üzemek, mert itt olcsóbban adjuk az energiát, vállaljuk a folyamatos műszakot, mégis olcsó a munkás. Ha nem így volna, hagynának éhen halni!
Papuska1
@Horizont: A gazdasági gigabirodalom a Fletó idejétől eltérően itthon tartotta az Uniós pénzt és nem engedte visszafolyni ahhoz, aki ide utalta. Jól járt vele Simicska is, de jutott a mi gazdaságunkba, és nem tudom, de biztos az egyéb fontos helyekre is. A lényeg az volt, hogy itthon. Azután ezek a pénzek jó alapot adtak más pénzek megtartására. Persze ez nem megy anélkül, hogy aki ezt csinálja, az is részesüljön belőle. Ezt vitte túlzásba Simicska és próbálta megregulázni Orbán (a mi érdekünkben). Biztos van egy jó ötleted, hogy az Unió által finanszírozott nagyberuházások pénzei itthon maradjanak, és ne bukjunk be a közbeszerzésen. Légyszíves írd le a receptet, mert én félek, hogy itt baj lesz. Az Unió nem az alvállalkozóknak ad pénzt, és a vastag és erőszakos nyugati fővállalkozók keményen megléptek a magyar alvállalkozók pénzével, és nekünk legfeljebb kuss volt. Simicska legalább fizetett a mieinknek! (Erre is Orbán kényszerítette!) Nagy különbség! De ezt úgysem értitek sajnos. Magyarázhatom napestig! Félek, hogy majd meglátjuk!
hetöndöe
@Papuska1: Oszt Papuska,írd már le ide ,hogy az Orbán kormány alatt milyen gigaberuházás valósult meg itt úniós pénzből,mert Fletóék idejében azért épült pár száz kilóméter autópálya.
kkalman
A fideszcsicska firkászok lelkiismereti okokra hivatkozva mondtak le.
Van nekik olyan?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.