2006-ban Gyurcsány bukásának kezdetét jelentette a nyilvánosságra került őszödi beszéd, amiből mindenki megtudhatta, hogy a színfalak mögötti történéseknek semmi köze ahhoz, amit a politika színpadán látunk. Vagyis, hogy hazudnak reggel, délben és este. Simicska Lajos interjúiban nem annyira az az érdekes, hogy görénynek és gecinek nevez gyakorlatilag mindenkit a Fidesz vezetőségében. Hanem az, hogy a nyilatkozatokból feltárul a Fidesz által tákolt színpad mögötti valóság. És az semmiben nem különbözik attól, mint amit gondoltunk róla: bunkó, tolvaj, elvtelen, erkölcstelen banda, ahol egy évtizedes barát azt is el tudja képzelni, hogy megölik. (Fotó: 168Óra) [...] Bővebben!

Forrás: Kettős Mérce
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
-és a Rogán-vagyonilag roggyant tóni nem hajlott ehhez az ocsmány megnyilvánulás árán feltárt nyilvánvalóhoz semmit hozzá tolni...NA MAJD A KÜLHONI SAJTÓ-HOGY KELLŐKÉPPEN LEJÁRATÓDHASSUNK A FIDESS NYIKKHAJOK MIATT!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.