De talán érdemes lenne azon is elgondolkozni, hogy ha a minden bizonnyal óriási mennyiségű Orbán-információval rendelkező Simicska dühében kipakol, ki veszít többet. Nincs kétségem afelől, hogy minden ilyen esetben, amikor „működő vagyon áll a politika mögött”, ráadásul huszonöt éve folyamatosan, iszonyú nagy „tudásanyag” van mindkét fél fejében és kezében a másikról. De a kölcsönös sakkban tartás csak addig működik, amíg mindkét félnek nagyjából ugyanannyi a veszítenivalója. Nem állíthatjuk, hogy Simicska már csak a láncait veszítheti, de azt igen, hogy Orbán mindent. Tehát nem ugyanaz a súlya annak, ha Orbán kipakol Simicskáról, mint ha Simicska ereszti szabadjára az információit. A magyar és nemzetközi közvéleménynek egyéb se kell, mint hogy Orbán piszkos ügyei napvilágra kerüljenek. Azt semmiféle kommunikációs trükkel nem fogja tudni kidumálni.

Forrás: galamus.hu
Feltöltő: gibgab
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Ha demokrácia lenne, akkor Orbán veszítene többet, de miután a demokráciát
az Orbán kormány leamortizálta, egyértelmű, hogy ebből a Simicska jön ki vesztesen.
Na nem mintha könnyeket ejtenék érte, de az országnak jobb lenne, ha az Orbán klán bukna, mert vinné magával a koleszos társait is benne Simicskával !
Csizmás Kond
...csak nehogy mint a merkel látogatásakor most is kiderüljön hogy nagy a füst de tűz sehol...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.