Még tegnap délután elutazott az országból Simicska Lajos, aki szombaton a Népszavának azt mondta: sosem kért olyat, hogy a kormányfő családját támadják, de még csak azt sem kérte, hogy Orbán Viktor személyét kritizálják.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m.macskosz
@1magyar: Sőt, a viselkedésével ki is érdemelte.
1magyar
Pedig Ráhel már felnőtt a támadásokhoz!
m.macskosz
@1magyar: Sőt, a viselkedésével ki is érdemelte.
human
@m.macskosz: @1magyar: Ráhel és párja választhatták volna a tisztességes vállalkozók útját. Nem tették. Ezek után jogosan firtatható a gyarapodásuk. Van már elég botrány körülöttük. Favágás, Pécsi közvilágítás, keszthelyi kikötő. És lesz még bőven, mert Orbán biztatni fogja őket, hogy ne foglalkozzanak a népharaggal.
m.macskosz
@human: Sajnos, a tények azt mutatják, hogy igaza is van, hiszen hány tetves, redvás, nyüves, rohadt tolvaj gazembert ért eddig retorzió?! :(
bakegya
AZTÁN AKKOR MIRE EZ A SZÉLSŐSÉGESEN KÖLCSÖNÖS ORBÁNNÁL MINT MINDÍG LÁTENS,DE NÁLAD LAJOS SETÉT DE NYÍLT ORDENÁLÉ KIROHANÁS FELROHANÁS LÓKÚT-HÁRSKÚTRÓL EGYENESEN PESTRE!!!
Megértelek-utakat építesz,kineveled a kis tiborcokat-leszigeteled a rosszhíreket-nem indulsz veszprémi koronáért,aztán ez a hála-nem csakkk a zsóti tartozik neked-hát ekkora teknős-békát nyelni nem lehet eccerű vicctornak már nem kedves lala...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.