Azonban a hétköznapok azt mutatják, hogy a politika nem engedi, hogy az emberek a magánéletükben nyugton maradjanak. ... Mert a különben a politikai nyomjelzőnek is semmi kis párt vezetője legfeljebb azt igazolta, hogy a hazai alaptörvénnyel valami nagy baj van. Leginkább az, hogy beleugat abba a magánszférába, amihez köze nem lenne a politikának.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
A törvényeket az emberek alkotják. ...azok az emberek akiket mi választunk meg...tehát azok a törvények amelyek nem tetszenek kimondottan a mi jóváhagyásunkal a mi kérésünkte születtek.
GeoCravker
@Csizmás Kond: Ezt az alaptörvényt kérte a hóhér.
A tömeg viszont megérdemli. Ha nem megy ki az utcára és hajigálja a Dunába a diktátort
Csizmás Kond
@GeoCravker: ...és ha holnap egy másikat választasz és az más alaptörvényt alkot amiért maj mások fogják a dunába dobni...
amúgy az alaptörvény mibe gátolt hogy ne legyél rendesember, rendes állampolgár, hazafí, családtag, dolgozó vagy akármi ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.