Simicska Lajos pénteki erős mondatai az ország nagy részéhez eljutottak, nem volt olyan média, vagy kocsma, ami ne számolt volna be róla. És ez így is történik, ha valaki a geci szót használva üzen a médiában. Simicska főszereplővé tette magát, és ez nem véletlen. És azzal, hogy saját maga volt a médiuma ennek a mondanivalónak, illetve a geci szót használta, méghozzá ilyen kontextusban, mélyütést vitt be a Fidesznek. [...] Bővebben!

Forrás: Kettős Mérce
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sziszifusz
@bencemacska: 19:39
A Simicska féle bandának pedig rendelkezésre állnak azok az információk, adatok, melyekkel ország-világ előtt, a kormányzati kőrökben levő potentátokat lehet nagyon kínos helyzetbe hozni.
Mint ahogy mondják, Simicska okos, gyors döntésekre képes ember, biztos hogy meg van a taktikája.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Knapp75
@Csizmás Kond: Idéznéd azt a mondatomat, amelyből levezetted, hogy bejön nekem Simicska? Köszönöm!
Én arra reagálok, amit írsz, próbálkozz meg vele te is! :)

Ha elvesztetted a fonalat és már azt sem tudod, hogy miről beszélünk, akkor bátran olvass vissza! (legalább addig sem írsz)
Emlékeztetőül: szerinted "ez az egész szarakodás egy újabb generált műfeszültségkeltés a degeneráltabbak részére."
Bár szerinted "művelt ember józanul ilyeneket nem mond", de nyilvánvalóan nem magadra értetted, ezért ilyen a szóhasználatod. ;)

Valójában te vagy az, aki leragadt a "gecizésnél", neked nem jön át, hogy komoly üzleti érdekek ütköznek, miközben emberi kapcsolatok, mit ne mondjak barátságok és emberi sorsok százai értek komoly elágazáshoz. Ráadásul pont "politikacsinálók" az érintettek.
Csizmás Kond
@Knapp75: Abből vezettem le, hogy ennyire lázba hozott a Simicska kijelentése...ha nem mond ilyen soha nem adtál volna igazat neki...most meg azt teszed.
...amúgy pedig nem érdekel és nem a politizálás az ok hogy itt vagyok hanem a vélemény nyílvánítás. Az pedig hogy a véleményem ütközik a te politikai nézetedel hát kérlek az sem az én bajom..
Knapp75
@Csizmás Kond: Hol adtam igazat Simicskának? Idéznéd? Köszönöm!
Szerintem ne próbáld meg kitalálni, más mit gondol, mert ez nem (sem) az erősséged! ;)
Meg ugye "feltételezni a butaságon kívül semmi értelme", ahogy írtad pár perccel ezelőtt, szóval saját szavaidat megfontolásra ajánlom!
Maximum mint cégvezetőt értem meg, akit elárultak a patkány munkatársai, de ennek abszolút semmi köze a politikai szimpátiámhoz.
Mondjuk nem is tudom, miről beszélünk, mikor te nyalsz kitartóan egy irányba és nem én köteleztem el magam valaki/valami mellett...

Annak örülök, hogy Simicska nem tanult meg viselkedni, mert így botrányosabb a dolog és az összes fideszes disznónak árt ezzel Orbántól Bayerig. Na meg persze magának is.
Mondjuk sajnálnám, ha ezek után úgy kerülne sittre, hogy nem buktatja meg Orbánt is, bár ha Viktor ráuszítja az ügyészséget és a NAV-ot, az kínos lesz.
Bár egy hete még simán beértem volna azzal, ha Simicskát simán pofára ejti valaki, azért ma már merek nagyot álmodni. hehe
Ez még mindig reálisabb álom, mint egy budapesti olimpiai rendezés...
Aki Én
@Csizmás Kondom 20 44: Figyu csizmás kondúr. Mi a bánatot nem értesz azon, hogy bárkit pártolunk, ha az önkényúr aljasságait felfedheti. Ez nem a Simicskáról, hanem a korrupt politikusok elszámoltatásáról szól. Nem érted, pedig ez a te érdeked is, hacsak nem vagy benne a buliban. Ha benne vagy, akkor még megértelek, de ha nem, akkor csak ostoba vagy. Közös érdek, hogy a tolvajokat leleplezzük. Ha ebben a Simicska a partner, akkor őt kell most szeretni. Ha holnap kiállsz te és leleplezed, akkor téged foglak szeretni(?) -legalábbis megpróbálom-. Ez nem úgy működik, hogy ha egy tolvaj kiáll és felnyom egy tolvajt, akkor annak nem örülünk. Az ügyész sem szereti a bűnözőt, amelyikkel alkut köt. Kezded érteni?
Csizmás Kond
@Knapp75: Idézz, idézz, idézz...minek ?
Leírtam a véleményemet amire te azzal reagáltál, hogy igenis jó az ilyen amit művelnek. Na nekem nem tetszik és soha nem is tetszett egyik politikustól sem, sem a gecizés sem a kurvaországozás.
A ok...azt csak találgatjuk (te tudod ), lehet a támogatásmegvonás lehet egyéb de szerintem csakis anyagi eredetű. A munkatársai...hát azok szerintem nem a munkatársai voltak hanem a szolgái. Ez már abban is látszik hogy a megmaradtak védik ami egy független sajtónál nem szokás.
Az olyan egyoldalú megjegyzéseid, hogy nyalok vagy hasonló szerintem nálad belső indíttatás, Nem mindenki a dörgölőzés híve de aki mást nem tud leszűrni belőle az bizonyosan az.
A viselkedés főleg magasabb szinten nem illem hanem szabály, az aki áthágja az önmagát minősíti. Az aki az ilyen trágárságok híve az szintén erkölcshiányos.
Nem érdekel ki miért háborog és nem is azért írtam véleményt. Mindig ezt tettem ha valaki nem tudott civilizáltan viselkedni, most is ezt tettem amit te kifogásolsz.
Mostanig azzal rágtátok a fejemet (most is), hogy pártolom a Fideszt. Most egy fideszes ellen szólok és most meg az a baj...
az én véleményem az mármint rólad, rólatok, hogy nektek a cirkusz kell mindegy ki csinálja csak zaftos legyen...hát akkor jó szo(a)rakoz(d)ást

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.