Simicska Lajos pénteki erős mondatai az ország nagy részéhez eljutottak, nem volt olyan média, vagy kocsma, ami ne számolt volna be róla. És ez így is történik, ha valaki a geci szót használva üzen a médiában. Simicska főszereplővé tette magát, és ez nem véletlen. És azzal, hogy saját maga volt a médiuma ennek a mondanivalónak, illetve a geci szót használta, méghozzá ilyen kontextusban, mélyütést vitt be a Fidesznek. [...] Bővebben!

Forrás: Kettős Mérce
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sziszifusz
@bencemacska: 19:39
A Simicska féle bandának pedig rendelkezésre állnak azok az információk, adatok, melyekkel ország-világ előtt, a kormányzati kőrökben levő potentátokat lehet nagyon kínos helyzetbe hozni.
Mint ahogy mondják, Simicska okos, gyors döntésekre képes ember, biztos hogy meg van a taktikája.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
palika
Még a süketek is hallották, csak a vakok nem látják mi folyik itt!!!
Sziszifusz
@palika: 15:19
Mi folyik itt ??
BANDAHÁBORÚ !!!
bencemacska
@Sziszifusz: Csak a bandák egyikének rendelkezésére áll az állam teljes közhatalmi rendszere a WC-s nénitől az Alkotmány Bíróságig.
Ne felejtsük ki a TEK-t!
Csizmás Kond
Ez az egész szarakodás egy újabb generált műfeszültségkeltés a degeneráltabbak részére.
Művelt ember józanul ilyent nem mond tehát ha mondta Simicska akkor vagy részeg volt vagy drogos, azért is húzott el olyan gyorsan,
Minden ilyen elkapott elszólásból egyesek szeretnek szenzációt csinálni, már sok hasomlónak voltun tanui és mint minden ilyen csod három nap mulva már a kutya sem emlékszik rá.
Sziszifusz
@bencemacska: 19:39
A Simicska féle bandának pedig rendelkezésre állnak azok az információk, adatok, melyekkel ország-világ előtt, a kormányzati kőrökben levő potentátokat lehet nagyon kínos helyzetbe hozni.
Mint ahogy mondják, Simicska okos, gyors döntésekre képes ember, biztos hogy meg van a taktikája.
bencemacska
@Sziszifusz: ma, 15:57

Biztos, hogy nagyon sok demoralizáló adat áll rendelkezésére, de azok nagyobb része már elévült, és a nyilvánosságra hozó is sokat veszthet vele!
Köztudott, hogy Simicska segítségével ment át a Tisztiház ára a kőbányákba, de már régen volt, mindenki tudja, de Polt "elintézte".
Biztos van taktikája Simicskának esze meg több, mint a csutinak. Gyerekkorában már zseninek tartották!
Vajon miért5 nincs benne a leggazdagabb százban?
Sziszifusz
@bencemacska: 16:38
Az lehet, hogy büntetőjogi szempontból a legtöbb "stikli" már elévült, de a sohasem hazudtam Viktorról kiderülhetne és bizonyosság válhatna, hogy nem csak hazudott, de csalt, és lopott is.
Ez pedig számára a politika tündöklés végét jelentené, ami miatt teljesen le is "padlózna".
bencemacska
@Sziszifusz: ma, 16:53
Neked legyen igazad!!!
Én sajnos született pesszimista vagyok!
Sziszifusz
@bencemacska: 17:02
Én is csak találgatok. Ilyen az amikor "álmodik a nyomor".
colibri
@bencemacska: Vajon miért5 nincs benne a leggazdagabb százban?
Tuti, hogy benne van, ő is és ovi is, de nem akarták magukat szerepeltetni a listán. Ez a Simicska amióta csak vissza tudok emlékezni, nem jelent meg a nép előtt, nem hallatott magáról, kép sem jelent meg róla, a nagy visszatérése a veszprémi ogy, választáson való részvétel meglebegtetése. És ez már ugye a 2014-es választás után történt, ahonnan datálják a nagy összebalhézást a vezérrel. Nem mindenki olyan, mint Lázár, aki még azzal is dicsekszik, ami talán nincs is neki, mert azt hiszi, hogy azzal is többet ér.
bencemacska
@colibri: ma, 17:15

Költői kérdés volt!
Szakemberek mondják, hogy nem lehet kibogozni a tulajdonviszonyokat, ezért nem lehet megállapítani a vagyonát!
Én hajlandó vagyok egyetérteni az alábbi megállapításokkal:

"A második kétharmados kormányzás azért is fordulópont, mert Orbán pénzügyileg is ki akart szabadulni Simicska befolyása alól. Ha a MET tulajdonosai, vagy akár Mészáros Lőrinc is olyan vagyont birtokol, amely adott esetben Orbán rendelkezésére is állhat, akkor a miniszterelnök 2014 óta tudatosan szakad le pénzügyileg Simicska Lajosról. A rövid idő alatt óriási mértékű vagyon felhalmozás pedig azt mutatja, hogy Simicska befolyása oly nagy, hogy azt csak százmilliárdokban mérhető vagyon elemekkel lehet ellensúlyozni, ha az embernek gyorsan van szüksége milliárdos hozamokra."
Gyuri Géderről
"Simicska egy mondata is keményen rombolja a Fideszt!"
Ha ez így igaz, a baloldal szart sem ér!
Linna
@Csizmás Kond: Ó te szegény! Itt nem arról az egy bizonyos kifejezésről van szó, hanem hogy már Simicskánál is úgy elszakadt a cérna, hogy nem tudta visszafogni magát! Különben is ő nem politikus, hanem vállalkozó. Azt mond, amit akar.
Knapp75
@Gyuri Géderről: Ha a vezető fideszes oligarcha azt mondja a fideszes vezérről, hogy geci, az miért a baloldalt minősíti?!

Nem csak Simicska zavarodott össze, hanem te is...

@Csizmás Kond: Hjaj, látom szakértő vagy! Akkor meséld már el, miért szarakodik egymással Simicska és Orbán! :)
Valójában nem a kifejezésmód az érdekes, hanem hogy bárkiből lehet kegyvesztett és az érdekek a "nemzeti együttműködés rendszerében" erősebbek a baráti, partneri kapcsolatoknál.
Azt, hogy Orbán és Bayer geci, több millió ember észrevette már korábban is, ebben tényleg nincs új információ, de legalább most fidesznyikek is elgondolkodhatnak rajta, hogy a Hír TV-én a Magyar Nemzeten keresztül kik tömték eddig az okos kis fejecskéjüket "tudással" és miért! ;)
bundi
@Csizmás Kond: lényegében a cikkben is benne van hogy a párt illetve a szócsövei megpróbálják elbagatelizálni...te mitvis tettél?
Desischado
Ez jelzés értékű lehet minden fannak, orbánnak csak addig kellenek, amíg hasznot lát belőlük. Lásd talicska lajos. Ébresztő a narancsködből!
mate03
@bencemacska: Azért mert nem hülye! Okos ember nem dicsekszik ,sem a pénzével,sem a vagyonával!
Gyuri Géderről
Tisztelt @Knapp75! Nem vagyok megzavarodva. Mindig tudatába vagyok annak amit írok. Csak megjegyzem, baloldali a beállítottságom, és így is gondolkodom. De tárgyilagosan.

Azt a bizonyos egy mondatot, ha ez rombolja az Orbán érát, már rég ki kellett volna mondai. "Azt, hogy Orbán és Bayer geci, több millió ember észrevette már korábban is" - nem elég csak észre venni, hanem, Simicska szóhasználattal, a baloldalnak (politikusainak) kellett volna, KIMONDANI.
Ezért írtam, amit írtam.
bencemacska
@Gyuri Géderről: ma, 10:33

Nemcsak ki kellett volna mondani, hanem ellene kellett volna szavazni!
El kellett volna vinni az embereket szavazni, de nagyon gyenge volt a mozgósítás!!!
dr. prédikátor
Ne gondoljátok hogy a talicskás simlicska külömb mint a viktor szopkin!!!Csak a koncon marakodnak ország világ előtt!A simlicskát kizárták egy milliárdos üzletből ezért most felkapta a hugyot!!!Semmivel sem nagyobb democsokrata mint a csuti bunkó!!!
bencemacska
@dr. prédikátor: ma, 10:40

De sokkal okosabb, mármint gazdaságpolitikai szempontból. Ebben egyetértünk?
Én arra lennék kíváncsi, hogy a "hosszúbájtok éjszakájának" adatait őrzi-e?
Azt a szocik soká vizsgálták, és nem jutottak semmire!(?)
Gyuri Géderről
@bencemacska: Sajnos, magam is tapasztaltam, mekkora sötétség van a fejekben.
El vannak butítva az emberek, illetve buták ezek maguktól is.
Mert ha nem így lenne, akkor elmentek volna szavazni biztatás nélkül.
Csizmás Kond
@Knapp75: Nem egymással szarakodnek legalábbis a közölt hírekből kiindullva csak Simicska szarakodik...tehát mégegyszer nem egymással csak egyik a másikkal...de lehet lesz folytatása is...
Knapp75
@Csizmás Kond: Az nem volt hír felétek, hogy Orbán megvonja az állami támogatást a lakájmédiától?! És az sem, hogy ezentúl külön köztévéje lesz a pártnak?
Biztos az egyszerre felmondó vezetők is vakon ugranak a munkanélküliségbe, mert olyan hihetetlenül bátrak és persze semmiképpen sem Orbán "szarakodásának" következménye... :)

@Gyuri Géderről: Aki nem jön rá magától, hogy Orbán milyen, azt nem tudod meggyőzni. Nézd meg Csizmást!
Egyébként pont az a lényege az árokásásnak, hogy ne kelljen a tartalommal foglalkozni, eleve hiteltelen legyen a "másik oldal", ha állít valamit.
Ez a "gecizés" most azért hangosabb, mert a saját akolból jött, nem lenne ekkora súlya, ha az ellenzék mondta volna.
Na de hamarosan Simicskáról is "kiderül", hogy ő egy "balliberóskomenista". :)
Csizmás Kond
@Knapp75: Minden kormány hozott olyan intézkedéseket ami sokaknak nem tetszett...és most nem akarok felsorolást.
A tévével ugyanez a helyzet, ugyanis a baloldal előre kezdet olyan társaságokat szerepelteni ami csak a baloldali politikát dicsérte...de hát ezt te észre sem vetted.
A felmondások...hát nem tudom nálatok mivel tömik a fejeteket de azok ha jol tudom nem Orbán miatt teték...dehát azért te tudhatod másképpen.
Knapp75
@Csizmás Kond: Ne is gyere felsorolással, eleget beszélsz mellé így is! :)

Nem emlékszem olyanra "régről", hogy a hírolvasó kommentált volna híreket, hogy szándékosan kivágtak volna szereplőket/mondatokat egy híradós tudósításból vagy hogy a bukott köztársasági elnök élő mikrofonállványt kapott volna a mosakodáshoz...
Szóval elképzelhető, hogy nem mondasz igazat, mikor visszafelé mutogatsz.
(egyébként ez jelzi az értékrend hiányát: nem azt nézed, mi a jó, hanem próbálsz a szarnál is szarabbat találni, hátha kedvezőbb színben tűnnek fel a kedvenceid. Nem megy, sajnálom.)

Szóval szerinted Simicska minden ok nélkül dühödött fel, nem tolt ki vele Orbán?
Aha, értem.
Csizmás Kond
@Knapp75: Tulajdonképpen miről is beszélünk ?
Nekem Simicska soha nem volt az ideálom soha, neked se mostanig, csak mivel most valami okből elkezdett hánykolódni neked egyből bejött...mert ez a te értékrended.
...az okok...hát azt nem tudom és nem is kezdek feltltelezni mert annak a butaságon kívül semmi értelme.
Knapp75
@Csizmás Kond: Idéznéd azt a mondatomat, amelyből levezetted, hogy bejön nekem Simicska? Köszönöm!
Én arra reagálok, amit írsz, próbálkozz meg vele te is! :)

Ha elvesztetted a fonalat és már azt sem tudod, hogy miről beszélünk, akkor bátran olvass vissza! (legalább addig sem írsz)
Emlékeztetőül: szerinted "ez az egész szarakodás egy újabb generált műfeszültségkeltés a degeneráltabbak részére."
Bár szerinted "művelt ember józanul ilyeneket nem mond", de nyilvánvalóan nem magadra értetted, ezért ilyen a szóhasználatod. ;)

Valójában te vagy az, aki leragadt a "gecizésnél", neked nem jön át, hogy komoly üzleti érdekek ütköznek, miközben emberi kapcsolatok, mit ne mondjak barátságok és emberi sorsok százai értek komoly elágazáshoz. Ráadásul pont "politikacsinálók" az érintettek.
Csizmás Kond
@Knapp75: Abből vezettem le, hogy ennyire lázba hozott a Simicska kijelentése...ha nem mond ilyen soha nem adtál volna igazat neki...most meg azt teszed.
...amúgy pedig nem érdekel és nem a politizálás az ok hogy itt vagyok hanem a vélemény nyílvánítás. Az pedig hogy a véleményem ütközik a te politikai nézetedel hát kérlek az sem az én bajom..
Knapp75
@Csizmás Kond: Hol adtam igazat Simicskának? Idéznéd? Köszönöm!
Szerintem ne próbáld meg kitalálni, más mit gondol, mert ez nem (sem) az erősséged! ;)
Meg ugye "feltételezni a butaságon kívül semmi értelme", ahogy írtad pár perccel ezelőtt, szóval saját szavaidat megfontolásra ajánlom!
Maximum mint cégvezetőt értem meg, akit elárultak a patkány munkatársai, de ennek abszolút semmi köze a politikai szimpátiámhoz.
Mondjuk nem is tudom, miről beszélünk, mikor te nyalsz kitartóan egy irányba és nem én köteleztem el magam valaki/valami mellett...

Annak örülök, hogy Simicska nem tanult meg viselkedni, mert így botrányosabb a dolog és az összes fideszes disznónak árt ezzel Orbántól Bayerig. Na meg persze magának is.
Mondjuk sajnálnám, ha ezek után úgy kerülne sittre, hogy nem buktatja meg Orbánt is, bár ha Viktor ráuszítja az ügyészséget és a NAV-ot, az kínos lesz.
Bár egy hete még simán beértem volna azzal, ha Simicskát simán pofára ejti valaki, azért ma már merek nagyot álmodni. hehe
Ez még mindig reálisabb álom, mint egy budapesti olimpiai rendezés...
Aki Én
@Csizmás Kondom 20 44: Figyu csizmás kondúr. Mi a bánatot nem értesz azon, hogy bárkit pártolunk, ha az önkényúr aljasságait felfedheti. Ez nem a Simicskáról, hanem a korrupt politikusok elszámoltatásáról szól. Nem érted, pedig ez a te érdeked is, hacsak nem vagy benne a buliban. Ha benne vagy, akkor még megértelek, de ha nem, akkor csak ostoba vagy. Közös érdek, hogy a tolvajokat leleplezzük. Ha ebben a Simicska a partner, akkor őt kell most szeretni. Ha holnap kiállsz te és leleplezed, akkor téged foglak szeretni(?) -legalábbis megpróbálom-. Ez nem úgy működik, hogy ha egy tolvaj kiáll és felnyom egy tolvajt, akkor annak nem örülünk. Az ügyész sem szereti a bűnözőt, amelyikkel alkut köt. Kezded érteni?
Csizmás Kond
@Knapp75: Idézz, idézz, idézz...minek ?
Leírtam a véleményemet amire te azzal reagáltál, hogy igenis jó az ilyen amit művelnek. Na nekem nem tetszik és soha nem is tetszett egyik politikustól sem, sem a gecizés sem a kurvaországozás.
A ok...azt csak találgatjuk (te tudod ), lehet a támogatásmegvonás lehet egyéb de szerintem csakis anyagi eredetű. A munkatársai...hát azok szerintem nem a munkatársai voltak hanem a szolgái. Ez már abban is látszik hogy a megmaradtak védik ami egy független sajtónál nem szokás.
Az olyan egyoldalú megjegyzéseid, hogy nyalok vagy hasonló szerintem nálad belső indíttatás, Nem mindenki a dörgölőzés híve de aki mást nem tud leszűrni belőle az bizonyosan az.
A viselkedés főleg magasabb szinten nem illem hanem szabály, az aki áthágja az önmagát minősíti. Az aki az ilyen trágárságok híve az szintén erkölcshiányos.
Nem érdekel ki miért háborog és nem is azért írtam véleményt. Mindig ezt tettem ha valaki nem tudott civilizáltan viselkedni, most is ezt tettem amit te kifogásolsz.
Mostanig azzal rágtátok a fejemet (most is), hogy pártolom a Fideszt. Most egy fideszes ellen szólok és most meg az a baj...
az én véleményem az mármint rólad, rólatok, hogy nektek a cirkusz kell mindegy ki csinálja csak zaftos legyen...hát akkor jó szo(a)rakoz(d)ást

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.