Egyfajta békeajánlatként értékelik a nagy nemzetközi hírügynökségek és lapok Orbán Viktor bejelentését a bankadó csökkentéséről. A külföldi lapok azonban a kételyeiknek is hangot adtak, a kormányfő ugyanis már korábban ígéretet tett a bankadó mérséklésére, de abból végül nem lett semmi.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eszegfu
A "nagy nemzetközi hirügynökségek" is tudják, hogy a bankadó bevezetésekor azt is mondta a kormány a törvény indoklásában, hogy 2013. évre a fele lesz (a 2012. évinek) és 2014. évre pedig "kivezetik". Most meg "békeajánlat"-ként elismerik? Azt is vegyék figyelembe, hogy a "népnek" is igért füt-fát...és mára is csak igéret maradt. Természetesen a "folytatjuk"-on kivül!
coyote3
Pontosan ez jutott nekem is eszembe a hír hallatán . Spermaorbán már párszor beígérte a bankadó csökkentését, eltörlését. Aztán kiderült, hogy hazudott :)
Senara
A külföldi lapok azonban a kételyeiknek is hangot adtak, ... már ők sem hisznek neki , kire fogjam ..., legyen Simicska .
1magyar
Mondjuk ezeknek a tetves bankoknak semmi nem elég, teljesen hülyének nézik az embereket, országokat.
Az anyaországukban nem merik megtenni amit az uniohoz csatalakozókkal megtettek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.