Sajtótájékoztatót tartott a menekültügyi razziák rendszeres helyszínén, a Keleti pályaudvaron Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője, hogy a kormány bevándorlásellenes politikájáról beszéljen, de aktivisták zavarták meg. Miközben beszélni próbált, mögötte "A kivándorlásról mikor tartasz sajtótájékoztatót?", Vigyázat! Államilag szított idegengyűlölet! ", "56-ban is zárt határokat szerettél volna?" feliratú lapokat tartottak a magasba. Ez utóbbi felirat éppen nem látszik, mert Rogán munkatársa a tenyerével igyekszik eltakarni.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Sokat hoz a konyhára nekik az idegen gyűlölet szítása. Jól jön ez most Simicska hárításra!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Manhattan
Sokat hoz a konyhára nekik az idegen gyűlölet szítása. Jól jön ez most Simicska hárításra!
papa.49
Már csinosítják a cellád a Csillagban, nem sokára odakerülsz ahová való vagy...
nemkati
@lampa laz: A sajtótájékoztatón tiltakozókat én nem tekintem hekkelőknek, hanem felháborodottaknak. Inkább a felvételt hekkelte meg Rogán munkatársa azzal, hogy az egyik, számára kellemetlen feliratot eltakarta. De ha a felháborodottak hekkeltek, akkor igen, így kéne ezek minden hazug szavát meghekkelni!
Toby
Minden alkalmat megragadnak, hogy felejtessék vidát, sumácska őszinte kirohanását és az összes nagy rakást, amelyeket magukon hordoznak !
Senara
Rogán szaporító anyag mögött, ( Simicska kifejezés elfogadhatóbb változata ) ...offshore számlára kérem fizetni ... Vigyorogna akkor is ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.