Jelentős mennyiségű büntetéssel érhet véget az a kötelezettségszegési eljárás az orbáni pálinkafőzési "szabadságharc" – írja a Népszava

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Nemá, ezt is mi fizetjük meg? 0rbán és a csatlósok minden baromságát? Nem csak az elrabolt pénzeket, hanem az ilyen rossz döntések következményei miatti büntetéseket is adja össze a Fidesz-KDNP és a havi milliókat kereső haverok!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@eszegfu: Én ugyan soha nem főztem de sok embert ismerek aki főzte, ez olyan ,,virtus,, volt régebben, de nem lett volna muszáj szembe menni az Uniós törvényekkel, de mint tudjuk a ,,dakota ló nem vak, csak bátor,, hát most majd ezért kell újabb ,,nem megszorításokat,, bevezetni...Jó volt ahogy volt elvitted a cefrét a pálinkafőzőbe, ott lefőzték, kivették belőle a ,,vámot,, oszt. jónapot, de ez nem tetszett ennek a fütyiszes bagázsnak, akkor most fizessék a büntit, de azt majd a nép fogja kinyögni...
eszegfu
@eugen4402: Legszivesebben egy marha nagyot káromkodnék! De sajnos azzal sem érek el semmit!
eszegfu
@papa.49: Nálunk még mindig főznek pálinkát otthon. Sőt a közelben van pálinka főző üzem. Tényleg egyszerübb volt elvinni és lefőzetni, nem kellett gondolkodni az adóján, mégis a sajátod volt. Már annak sem tudok örülni, hogy az EU egy-két dolog miatt elkaszál minket, mert a vége mindig büntetés, ahogy irod.
eugen4402
@eszegfu: Való igaz, a káromkodás csak pillanatnyi tüneti kezelésnek jó. Azt hiszem, tényleges javulást csak a választási szavazatszámlálások komolyan vétele hozhat...
Hellcat
Gondolom ez sem lesz áthárítva ránk...[irónia vége]
nezelodo
Istenem, lehet, hogy ez a pálinka szabadságharc Orbánia történelemkönyveiben elhomályosítja majd az 1848-as szabadságharcunkat, meg 1956 kétségbeesett felkelését.
A múlt héten a Merkel kancellár asszony cekkerében Orbánnak "ajándékba hozott" tucatnyi saller, tockos, és maflás biztosan kimarad a krónikából, legfeljebb következtetni lehet rá, a hirtelen tizedére csökkent reklámadóból, a bankok adójának csökkentéséből és a kormány hirtelen feléjük áradó szeretetéből.
Biztos összefüggés van a Merkel látogatás és a Sanya bá legényeink sokszorosára nőtt ébersége, (a menekültek b...gatása, és az ellenük való kirohanás), között is.
"Hiába, mi sohasem tűrtük el, hogy mások dirigáljanak nekünk, akkor sem ha az ukáz Moszkvából jött, de akkor sem ha Brüsszelből üzenték meg", mondá a mi bölcs szabadságharcos vezérünk!
Nos ezek után csodálkoznak, hogy egy szavát sem hiszik Orbánnak és csahosainak azok, akik túljutottak a kismacska koron, és kinyílt a szemük?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.