A Chomsky-tizparancsolat avagy hogyan mossak a TE agyadat is. Ismerősnek tűnik? Nem a véletlen műve. 1.) Az emberek agyát és figyelmét le kell foglalni másod- és harmadrangú problémákkal. Ennek érdekében figyelmüket el kell vonni a valós és súlyos szociális gondokról, mégpedig olyan hírekkel, amelyek társadalmi jelentősége kicsi ugyan, de érzelmileg erősen megérintik őket.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Vizual
Nem mondhatjuk, hogy Orbán az egyetem óta nem tanult meg semmit.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Macskaszem
Az orbán hívek kb 1,2 millióan vannak, kis részük valódi birka, a többi nettó haszonleső. Ez a szám már sokkal kevesebb nem lesz, tehát az ellenzéknek össze kéne már kaparnia magát, hogy a 6,8 millió választóképes emberrel kezdjen valamit.
Vizual
@oncogito: Én ezt ugy látom mint a kommunizmust. Ha kihúzzuk azt az egy kohéziót ami összetartja, akkor kártyavárként omlik össze ez a rendszer is. belűlről a patkányok elmenekülnek mert sűlyedni látják a hajót, A többi pedig félelmében menekül el, meg, hogy nem lesz pénz nekik. Elrulják mások is, hacsak a Simicska balhé nem egy pillanatnyi megingás volt. Holló a hollónak nem vájja ki a szemét. Nem úszuk meg, hogy ne mi lépjünk, vagy nyöghetjük őket.
36
Aki olvasta már a Cion bölcsei jegyzőkönyvét, az olvasta a XX. század, valódi eszmetörténeti és gazdasági, szociális, történetét.
Ez a 10 pont, a XXI. század valódi története.
Váratlanul ért, hogy előhúzták a tarsolyból ezt az írást. Mert eddig, korábban csak olyan összeesküvés elméletekkel foglalkozó oldalakon olvastam, amit pár éve széles körben kiröhögtek. Csak most ez érdek.
tivoli
Ez a filmecske is nagyon elgondolkodtató. Felhívja a figyelmet, hogy hogy csinálnak az emberekből hiszékeny alattvalókat:
youtu.be/jf_guLJBOUE
36
Az 1. pont a Goodfriend ügy, tökéletes példája. Egy színjáték. Orbán, amerikai szabadkőműves. Az embereket, jól elszórakoztatták Vida együgyűségével és a titokzatos kitiltási listával. Orbán a parlamentben, milyen teátrálisan, pont az emberek érzelmeire hatva mondta, az ügyvivő Úr, legyen férfi. Azután elveszett levelek, diplomáciai mentesség fel nem függesztése, majd megérkezett a nagykövet, béke, és Goodfriend lelép a színről. Mesteri.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok