A Chomsky-tizparancsolat avagy hogyan mossak a TE agyadat is. Ismerősnek tűnik? Nem a véletlen műve. 1.) Az emberek agyát és figyelmét le kell foglalni másod- és harmadrangú problémákkal. Ennek érdekében figyelmüket el kell vonni a valós és súlyos szociális gondokról, mégpedig olyan hírekkel, amelyek társadalmi jelentősége kicsi ugyan, de érzelmileg erősen megérintik őket.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Vizual
Nem mondhatjuk, hogy Orbán az egyetem óta nem tanult meg semmit.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Vizual
Nem mondhatjuk, hogy Orbán az egyetem óta nem tanult meg semmit.
papa.49
@Vizual: Ezt a leckét tökéletesen megértette magáévá tette, sajnos alkalmazza is, ami még inkább sajnos sok honfitársunk NEM LÁT ÁT A SZITÁN, NEM LÁT A SAJÁT ORRÁN TÚL!!!
oncogito
@Vizual: - nem is ez a fő gond, hanem az, hogy túl sok a tanítványa!
Macskaszem
Az orbán hívek kb 1,2 millióan vannak, kis részük valódi birka, a többi nettó haszonleső. Ez a szám már sokkal kevesebb nem lesz, tehát az ellenzéknek össze kéne már kaparnia magát, hogy a 6,8 millió választóképes emberrel kezdjen valamit.
Vizual
@oncogito: Én ezt ugy látom mint a kommunizmust. Ha kihúzzuk azt az egy kohéziót ami összetartja, akkor kártyavárként omlik össze ez a rendszer is. belűlről a patkányok elmenekülnek mert sűlyedni látják a hajót, A többi pedig félelmében menekül el, meg, hogy nem lesz pénz nekik. Elrulják mások is, hacsak a Simicska balhé nem egy pillanatnyi megingás volt. Holló a hollónak nem vájja ki a szemét. Nem úszuk meg, hogy ne mi lépjünk, vagy nyöghetjük őket.
36
Aki olvasta már a Cion bölcsei jegyzőkönyvét, az olvasta a XX. század, valódi eszmetörténeti és gazdasági, szociális, történetét.
Ez a 10 pont, a XXI. század valódi története.
Váratlanul ért, hogy előhúzták a tarsolyból ezt az írást. Mert eddig, korábban csak olyan összeesküvés elméletekkel foglalkozó oldalakon olvastam, amit pár éve széles körben kiröhögtek. Csak most ez érdek.
tivoli
Ez a filmecske is nagyon elgondolkodtató. Felhívja a figyelmet, hogy hogy csinálnak az emberekből hiszékeny alattvalókat:
youtu.be/jf_guLJBOUE
36
Az 1. pont a Goodfriend ügy, tökéletes példája. Egy színjáték. Orbán, amerikai szabadkőműves. Az embereket, jól elszórakoztatták Vida együgyűségével és a titokzatos kitiltási listával. Orbán a parlamentben, milyen teátrálisan, pont az emberek érzelmeire hatva mondta, az ügyvivő Úr, legyen férfi. Azután elveszett levelek, diplomáciai mentesség fel nem függesztése, majd megérkezett a nagykövet, béke, és Goodfriend lelép a színről. Mesteri.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.