Nem tudom, mennyire van tisztában vele a kedves olvasó, hogy a 80%-ban állami (majd újraprivatizálandó) bankrendszer mennyire tarthatja aztán ellenőrzése alatt a lakosságot és az üzleti életet. És ha ez az újraprivatizálás mihamarabb megtörténik a jól ismert módszerekkel és körben (a körben mindig Orbán áll középen), az vajon milyen esélyeket ad a Fidesszel szembeni politizálásra

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

miazavalami
Gondolom megint nagy kibaxás készül a polgárok ellen a mutyi mellett. De azér' olvassa mán valaki, és fordítson. A gyengébbek kedvéért például én...
Hellcat
Hajrá fidesznyikek! Erre szavaztatok, erre adtatok felhatalmazást! Gondolom egyre elégedettebbek vagytok! :D
Dr. Felipe
Akkor a 80% ot bojkottálni kell és a maradék 20% lesz a "mi bankunk". Aztán ha van forgalom a 20% ból lesz a 80% és a 80% ból lesz a nulla.
Ne ám már hogy egy egyszerű rétinigga "geci" kicsesszen egy egész országgal. Ennyire nem lehet birka a magyar, meg kell találni az ellenállás módját és meg is fogja találni a magyar, mert a magyar "furfangos, csavaros észjárású"- ahogy g vicctor mondta.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.