A szocialista Bangóné Borbély Ildikó a következő interpellációval bombázta Lázár Jánost: Mikor lesz a szobatársból cellatárs? Avagy meddig lopják tovább az országot ahelyett, hogy megoldanák a gyermekek étkeztetését? Lázár válaszában mondta, különös és az MSZP politikai éleslátásáról tanúskodik, hogy korábban Simicska Lajos miatt támadták Orbán Viktort, most pedig Simicska Lajost felhasználva támadják Orbán Viktort. Lázár azt sem érti, hogy ha az MSZP-nek eddig ennyi baja volt Simicskával, akkor most miért nem annak örülnek, az oligarcha kiesett a pikszisből. Majd hozzátette még, az MSZP-nek inkább a saját háza táján kéne söprögetni, például beszámolhatna arról, hogyan működött Puch László hátországa. (Puch László volt korábban az az MSZP-nél, ami korábban Simicska Lajos a Fidesznél.)

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Lázár János első válaszában nem látom a hihetetlen ellentmondást. Hisz Orbán eddig Simicskával vert minket, hát miért ne lehetne őt is Simicskával verni?
A második megjegyzése szintén cinikus. Nagyon jól tudja, hogy Orbán már bevezette az új oligarcha céget Duna Aszfalt néven és ezt kifogásolja mindenki.
Úgyhogy Lázár terelésből újra jelesre vizsgázott.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.